0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar sorum şu ki eşimle bu ay cocuk düşünmeye başladık. İki defa denedik sadece ve onlarda yumurtlama gününden biri dört birisi iki gün önceydi. Bugün yumurtlama gunumden 5 gün sonrasına denk geliyor. Sorum şu ki ben covide yakalandım ve 3 gün önce akciğer filmi çektirdim. Çok ağır geçirdiğim için de ilaç kullanıyorum çünkü kullanmazsam ağrıdan ateşten duramıyorum. Aslında adetime 10 gün var ama bugün leke gelmiş. Şimdi bu leke ne demek oluyor. Çocuk tutunurken oluşan lekelenme mi? Yoksa ilaçlar biseylere zarar mı veriyor? İlacı kullanmamdaki sebepte su aslında daha yumurtlama günüm yeni geçtiği için oluşmamış bebek ilaçtan zarar gorur mu emin olamıyorum. Bu konuda fikir verin bana lekenin sebebi nedir sizce?

2 Cevaplar

0 oy
(1,410 puan) tarafından
Leke muhtemelen adettir ama yerleşme de diyenler olacak ama ben yaşamadım yerleşmeyi doktora git önce ne diyecek ilaçlarla Allah korusun belki zararı olur
(1,410 puan) tarafından
Onun yerine kadın doğuma gitsene kan testi yaparlar yada acile git de böyle böyle diye yapıyorlar test
(135 puan) tarafından
Bu kadar erken çıkar mı acaba
(135 puan) tarafından
Çünkü sadet günü geçince bile çok düşük çıktığı için ön gün öncesinde çıkar mı bilemedim
(1,410 puan) tarafından
Kız sen yine şansinı dene yoksa da biraz bekle
(135 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol yarın gideyim o zaman
-Reklam-
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Ya ben 5 haftalıkken öğrendim ve öğrenene kadar antibiyotik mi dersin 20lik çektirme mi dersin gün de 1 paket sigara mı dersin ne ararsan var bir sürü şey ve çok şükür bir sorun yok

Saha çok küçük susam.kadar bile değil ilk 3 ay çok önemli ama hamileliği öğrendikten sonra güvenli çerçevede gerektikçe ilaç kullanırsın ya da kullanmazsın su asama da yapmam gereken sağlığını korumak bir şey olmaz Allah 'ın izniyle

X grubu bir ilaç kullanmiyorsun anladigim kadarıyla bir şey olmaz o yüzden bence
(135 puan) tarafından
Yani belki susam bile olamadı canım. Sperm ve yumurta olarak duruyorlar öylece. Bugün leke gelince bir tereddüt ettim. Röntgen cekerlerken de soruyorlar gebelik var mı diye yok dedim daha iki gün önce şey yaptık acaba bebeğe dönmüş müdür diyemedim
tarafından
Sende ben gibisin zeytın agacına çıktım tarlada kocamla bırbırımızı kovaladık heryere gittik gezdık koştuk vala herseyı yaptım sonuç 5 haftalık hamıleymısım çok şükür bır sey olmadı kızım üç yasına girdi bile sonrasında tabi çok dikkat ettım ama hamileliğim çok kötüydü
(135 puan) tarafından
Benim ilk kızımda supriz olduğu ixin bende senin gibi ev taşıdım temizlik yaptım şükür bişey olmamıştı. Bunda ilaç olunca mevzu tereddüt ediyorum sadece.
tarafından
Bir şey olmaz inşallah ya varsa daha yenidir zaten sen kan ver direkt ya bende adetım bittiği gıbı ilişki oldu şuan on gün oldu İşte bugün agrı kesici ıctım agırdı korktum senin gıbı ama dayanmadım baş agrısına bende ikinciyı istiyorum bakalım kısmet

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
2 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prenses... (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
17 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda evin (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 309 göst.
4 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ruveydacacan (962 puan) tarafından soruldu

410,438 soru

12,344,960 cevap

39,983 kullanıcı

Kategoriler

...