0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlarrr Pendik pazarına giden varmı??? Cumartesi günü girmeyi düşünüyorum bayramlık elbise vs. Uygunmudur 

2 Cevaplar

0 oy
(1,276 puan) tarafından
Valla  canım gezmeye gel ama fiyat uygun mu muamma. Çeşit bol cam silmeye kullanmayacağım kalitede satanlar da var mağazalardan daha iyisi de ama ben tercih etmiyorum anca gezeyim pijama, çorap ıvır zıvır ürünler alayım diye  kızlarla giderdim. Artık internetten daha güzellerini alabiliyorum. Çocuğum doğdu doğalı gitmedim çünkü çok kalabalık oluyor. Bir şeye de rahatça bakmıyorsun ya da benim pazar kültürüm yok :))
(4 puan) tarafından
Kız benimde yokta işte ayda yılda bir giderim Gebze'de oturuyorum dediğin gibi çok fazla kalabalık önceden birnkac kez gittim aldıklarım hiç iyi şey çıkmadı şuan netten bakıp sipariş vereyim bari
(1,276 puan) tarafından
Ben pendikte oturmama hatta evime pazar yürüme mesafesi kadar yakın olmasına rağmen gitmeyeli 2 seneyi geçmiştir. Manav kısmı güzel arada eşimi gönderiyorum ama fiyatları marketten aşağıda değil, hatta çoğu ya aynı ya da pahalı. Gezme niyetiyle gelirsen de erken gel, öğleden sonra adım atılmıyor biz cumartesileri sahile gezmeye çıktığımızda arabayı park edecek yer bulamıyoruz pazarın içini sen düşün :)
(4 puan) tarafından
Hahaha inanırmsn pazara gidince arabaya yer bulabilirmiyiz diye düşünüyordm yakın olursa kızı emzirir eşime bırakırım ağlarsa hemen gelirim diye  3 aylık kızım var  birde 4 yaş oğlum sanırım dediğin gibi asla bulamam eşimde çocuklarla yapamaz ikisi birden yorumu görünce kızıma netten aldım vallahi :)))
-Reklam-
0 oy
(1,537 puan) tarafından
2 hafta önce bisey yoktu cumartesi kardeşimle tekrar gidicez 
(4 puan) tarafından
Deme kız ben netten bakayım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 97 göst.
8 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tazeannee (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
25 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu

411,554 soru

12,389,340 cevap

43,707 kullanıcı

Kategoriler

...