0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,159 puan) tarafından
Çocugunda göz tembelliği olan var mı tedavi süreci nedir neler yaptınız. Düzelme oldu mı? 4yaş oğlum sağ gözde sıkıntı yok sol göz yüzde 10 görüyor dedi doktor ve 5 numaraymış sannırım şiödi gözlük verdi. Vve 1.5 ay sonra göz kapama tedavisi yapulacakmış ama bu şekilde düzelir mi ne kadar bir düzelmee olur çok eendişileyorum aydınlatacak olan tecrübeli arkadaşım var mı?

3 Cevaplar

0 oy
(6,437 puan) tarafından
Kız bende vardı Allah doktorun cezasını versin anneme demiş ki ne ilerler ne geriler pamuk kapatıodum o gözüme gözlüğüm vardı kullanıyordum inan ilerlemesini geçtim bi gözüm kısık bakıyor dikkatli bakınca belli oluyot ama resimde net belli vesikalık olsun normal resim olsun çekinemez oldum kızımla hep eşimin resimi var benim hiç yok bazen görümcem çekiniyor resim kıskanıyorum kızım ne güzel çıkmış keşke benimlede olsa diye ama yok neden gözüm kısık hep o yüzden doktora götür ne derse yap
-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından
Yigenimde var daha 3 yasinda hem gözlük verdi doktor hemde günde 2 saat filan gözünü kapatiyor ablam. Bir kac sene böyle tedaviyle gecme ihtimali cok yüksekmis. 
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Kuzenimde var 28 yaşına geldi, ve küçükken herkesi öyle görüyor sanıyomuş kimseye bişey dememiş, şimdi geri dönüşü yok, hatta askere bile almadılar tek gözü tembel diye gerisini sen düşün, siz yine iyi küçükken fark edilmiş ve tedaviye başlamışsınız şanslısınız aslında, rabbim şifalar versin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 216 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
18 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efeninannesii (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 402 göst.
26 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kübra Ö. (811 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 326 göst.

Kategoriler

1,441,037 soru

23,688,439 cevap

310,743 kullanıcı

...