Hanımlar eşim bu sabahın erken saatlerinde şehir disina gitti 2 aylığına iş için bende kızımla evimde kaldım 2. Bebek olcak dr kontrolleri filan var eşimin gelmesine az zaman kala memlekete gidecektim orda biraz kalıp eşimin memleketine gececektim o da dönüşünde oraya gelip biraz kalıp evimize dönecektik. K.peder aradı demin diyor kontrole gidince şöyle tetrnoz aşısını başka yerde yaptıriyım diye tamam derler zaten diyo sonra al biletini gec annenlere 1 hafta kal diyo zaten onlarda bayafir gormedi sizi dedi sonra buraya gel diyo onun demesjne gore 1 hafta annemde kalcam 2 ay onlarda kalcam deliye döndüm resmen bi rahat bırakmıyorlar baştan beri evimde kalcam etcem diyordum israr ediyorlardi esimde biraz gir değişiklik olur dedi ben 1 hafta annem bile 1 hafta orda kalırım gerisini evimde rahatca kalırım diye hesapladım adamın dediğine bak bide esime diyo gelip alıyım mi karını dönüşte sizin arabayla döneriz orda kime burakcan eşimde gerek yok ben dönüşte arabayla gelcem olmaz deyince şimdi bunu diyo eşimle daha konuşamadım ama kavga olacağı kesin eğer gelemezsen diyo anneni yolliyim gelene kadar yanında dursun birlikte gelin diyo sanki kendi ailem yokmuş gibi davraniyo evlerinde yer bile yok 3 tane bekar kaynım var 1 evli kaynım ektim ve 3 aylik bebekleri var kaynana k.peder hepsi bir evdeler fazla oda yok rezillik resmen hizmetçi gibi kullancak beni ve kızımı hep aglatıyorlar ağlaması hoşlarına gidiyormuş zevk alıyorlar resmen deli oluyorum kaynanam evde durmaz her akşam gezmeye gider peşine taşır benide kızımın uyku saatleri bozulcak 2 ay az degilki 1 hafta olsa idare edilir de sinirden agliycam nefes aldırmıyorlar hıc ordan kacmak icin cok ugrastim esimin isini bahane ettik sehir disina kactik gene rahat yok evimi ayri kabullenemyorlar onlara muhtac olmami istiyolar surekli çok uzun oldu k.bakmayin nolur çok doldum artık
Ayy ayni bi tanidgmin hayati gbi seninkide ne bu baski anlamiom valla bnimkoelrde oyle esim bi yere gidck olsa bizde kalsin bn kendi evimde kalmak istiom altli ustlu oturyz gun icinde bile istiolarki sabah inim aksam cikim sanki hc evimin isi gucu yok bi rahat birakin ya gelirsek ztn geliriz
Allah yardmcn olsn canim ya
Bu kadar sıkıntıya sokmak kendini gitmek istemiyorsan ben hamileyim evim dışına rahat edemem kayınlarımda var hiç rahat edemem nazik davetiniz için teşekkür ederim de geç canım mecbur musun sanki rahat edemeyeceğin yerde 2ay kalmaya yani açık açık söyle ay ezdirmeyin böyle küçük şeyler için kendinizi yapmak istemiyorsanız yapmayın
valla canım okurken daraldm sinirden mefesm kesildi hepsini okumaya el veremdm bu nebixim insanlar ya neden bu erkek tarafları bu kadar saçma dengesiz anlamsz oluolr anlayamiorm allahdan eşimin tarafı ile knsmuorz böle şeyleri okudkca hic de knsasm glmior ztn
Ne biçim insanlar var ya Allahım sen koru sakin ol canım bebeğinde etkilenir bak gidemem doktorumu degistirmek düzenimi bozmak istemiyorum teşekkür ederim baba de geç ya zorla mı !! Benimde eşim görevde 4 ay olcak kendi ailemin yanındayim çok şükür kayınbabamlarda davet etti hamile oldugumu ögrenince gitmedim zorlanırım diye eşim dahil kimsede bisey demedi diyemezde herkes hür nerde istersem orda yaşarımm sende karıştirma kendine o kadar insanin icine bide ya benimkiler gene bir karı koca oldukları halde gitmedim koca ev boş yani.
Gitme canım rahatsızım kb yin gelemem evimde kalcam de kimsenin de rahatsız olmasına gelmesine gerek yok de kimse seni yonetemez evin Barkın var sonuçta
esin varken onlara neki onlara ne laf düşüyo Allahm ya
Canim iş este bitiyor benim annem babam evimden kovuldu resmen kac gundur neler yasiorum ama yinede bunlarla basa cikamadim cunku esim beni tutmadi allaha havale etmekten vaska bi carem kalmadi 8 aylik hamileyim dayak yedim ne laflar isittim neler neler soylendi gidemedim yinede babam aradi arkandayim bak boyun egme dedim baba biseg yapmadilar sirf ailrmi uzmemek icin katlaniorum bunlara igrenc insanlar en basinda da esim ama inan insan basa cikamio kork korkmazdan utan utanmazdan . Karnimdaki sabinin hatirina kaldim burada . Esin arkanda oldumu herseg halloluo ama olmadi mi malesef cok eziliorsun esiminde allah belasini versin bunlarinda benim ahimi birakmasin rabbim yanlarina adam musvettesi
Benimkiler de öyle anneme geldim torun kıymete bindi halbuki lise 2 ye giden çocuğunu ananesine bırakıp torununu görmeye gelemiyordu güya kaynanam şimdi de eşimi dolduruyor ben kalıyordum o da gelsin annesi çalışıyor ben burada bakarım filan bir sürü bahane bana da görsen sanki melek öyle iyi davranıyor ama arkadan eşimi doldurup üstüme salıyor allahtan eşim uymuyor onlara istemiyorum orada kalmasını en rahat annesinin yanında olur diyor eşim de uysa dediğine al sana huzursuzluk tam bir iki yüzlü yani anlayacağın insanlar bir cins
Kesinlikle tavrini koymalisin istemiyorum de su israr edenlere sinir ololuyorum ya kendi dediklerini yaptirana kadar israr ediyorlar bende delleniyorum hayirdan anlamiyorlar .. 2 ay o kalabalik evde gercekteddayanilmaz kendi ruh sagligin ve cocuklarin icin kocani ikna etmelisin evde yalniz koymazsa annemde kalicam de
Bir hafta orda kal bir haftada orda kal evini bul derim canım kendi evin gibi olmaz bir mana bul ayarla kendini
1,491,682 soru
24,374,984 cevap
348,275 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın