0 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,882 puan) tarafından
Devlet Hastanesi'ndeki doktor şu an görünmüyor dedi. Özelde cinsiyeti görmek için bekleyip uzun süre mi bakıyorlar nasıl oluyor hiç bilgim yok. 16 haftalık 

13 Cevaplar

0 oy
(1,113 puan) tarafından

Pozisyon u uygunsa görürsn canm 

İçeri girmeden önce meyve suyu çikolata ye 

Daha rahat gösterir 

(2,882 puan) tarafından
Üç tane bayram çikolatası yedim :(
(1,113 puan) tarafından
Meyve suyu da iç
Tok karınla git
-Reklam-
0 oy
(152 puan) tarafından
Görür devletin aletlerinden daha iyi benim 12 haftada göründü 
(2,882 puan) tarafından
Pozisyonu uygun değilse yinede görür mü nasıl oluyor
(152 puan) tarafından
Hayır ama karnına vurunca zaten küçük olduğu için rahat bir şekilde bebeği içeride oynatıyor karnini hafif sarsıyor o kadar her şekilde görür
(152 puan) tarafından
Gormesi için ayrı birsey yapmana gerek yok çikolata mis oymuş buymuş onlar insanların kendini avutma çabaları bebek kendisi zaten yön değiştirir
(2,882 puan) tarafından
Tamam teşekkürler yani özele gitsem iyi olacak devlette cinsiyeti görene kadar doğum yaparım
0 oy
(5,202 puan) tarafından
Evet özele gitsen şuan bile öğrenirsin ben özelde cinsiyeti 12. Haftada öğrendim 
0 oy
(82 puan) tarafından
öğrenirsin bence 16 haftalık. pozisyonu müsait değildi demek ki göremedi.
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Ben oğlumu özelde 5buçuk aylıkken görmüştüm göstermiyordu sürekli arkası dönüktür yani bebeğe bağlı bence 
0 oy
tarafından
Özelde 12.haftada net öğrenirsin 
0 oy
tarafından
Ben özelde cinsiyetini 12 haftalıkken öğrendim. Devlette 20.haftada hala kız gibi falan diyorlardı. 
0 oy
(2,659 puan) tarafından
O haftalarda hem devlette görmüştü hem de özelde 
0 oy
(200 puan) tarafından
Özel yada devlet farktemz canım cocugun pozisyonuna baglı o arkası donukse özel de olsa goremez ben bunu yasadım bizzat doktora gitmeden once tatlı bir seyler ye
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Ben özelde 12 haftada ögrendim 
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Benim ilk bebeğim devlette 11 de göründü ikinci de 10 da göründü devlet de görünürse söylüyor zaten bir farkı yok 
0 oy
(5,740 puan) tarafından
12 +2 gunlukken ogrendim ben cinsiyetini sonrada degismedi hic ense olcumu yaparken o zamn pozisyon vermedi doktora bana cikolata yedirip biraz yurutmustu o zaman yer degistirdi onun oncesi karnimi sarsti durtukledi benim sipa rahatligindan ödün vermemisti dogdu hala ayni 
0 oy
tarafından
Devlet kolay kolay söylemiyo tam emın olmak için ama ozel gördüğünü söylüyor haftası da büyük görünür ya benım 12 haftada söyledi degısmedı de hıc bende ıkıncı olursa kontrole hep devlete gıdecem ama sırf cinsiyet ve düzgün hatıra kalacak ultrason ıcınde özele gıderım bır ıkı defa cıhazları falan tam net güzel

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 125 göst.
12 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
2 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde alpinannesi (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 212 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 268 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,248 soru

23,603,664 cevap

306,106 kullanıcı

...