0 oy
361 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (374 puan) tarafından
Kızlar şimdi ben 1 aydır çocuk tedavisi görüyordum yani doktor ilaç verdi bende hamile kalırım diye çok cabaladik bu ay 9 günüm geçti bende dedim 10 gün geçsin test yapım 9. Gün geldi ama ben o gece çok kötü kabus gördüm yabi cin falan daha önce de oldu bu ve gözümü açtığımda karnım inanılmaz ağrıyordu korkudan direk karnimda alt tarafında ağrı oldu acaba vardı korkudan sonra düştümu yoksa yokmuydu çok merak ediyorum şimdi test yapsam yani idrar dan acaba çıkar mı 

8 Cevaplar

0 oy
(9,723 puan) tarafından
Ah canim kanaman varmi ki suanda dustugunu soyluyon bi test yap buedada haber et merak ettim 
(374 puan) tarafından
Evet var yapım bı ya
(9,723 puan) tarafından
Kanaman varmi canimda adet olmayasin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kanaman oldu mu ? Hemen test varsa yapsana canım hemen çıkar 
(374 puan) tarafından
Yarın alıp yapicam canım ama o korku çok kötüydü
0 oy
(7,496 puan) tarafından
Ya canım inanirmisin bilmiyorum ama sübyan filan diyorlar bı arastirsan mi 
(7,496 puan) tarafından
Bir kızının olduğunu yazmışsın yoruma diğer kürtaj olduğun erkekmiydi
(374 puan) tarafından
O belli değildi
(374 puan) tarafından
Ama rüyamda erkek bebek gördüm
(7,496 puan) tarafından
Ya canım mutlaka iyi bir hoca bul oluyor böyle şeyler
(374 puan) tarafından
Nerde bulucam ya hiç çevremde yok
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Kanaman varsa bile test yapabilirsin hala etkisi vardır çıkar 
(374 puan) tarafından
Tamam canım yarın alıp yapicam kesinlikle
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Canim kanaman geldiğinde agrilimiydi normalmi geldi ben kendiliğinden düşük yaptım evde ödüm duvara tutunarak yürüdüm ruvlete emekledim resme n
(374 puan) tarafından
Yok ama korktuğum da sabah aşırı agriliydi zaten bikac saat sonra kanamam geldi
0 oy
(704 puan) tarafından
Canım seni korkutmak istemem eşimin teyzesi var o da aynı senin gibi rüyasında görüyormuş ve çocukları hep düşüyormuş ölüyormuş karnında Doğan da ölüyormuş hatta iki tanesi engelliydi o da durumu seninkisi gibi açıklıyordu bence ne bileyim araştır istersen
(374 puan) tarafından
Peki nasıl çaresi olur benim bı bebeğim de karnimda öldü kürtaj oldum 1 kızım çok şükür iyi ama o doğduğundan beri hiç kötü rüya görmedim takı düne kadar
(704 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım çevrende hoca yok mu
(374 puan) tarafından
Hiç yok valla napicam bilmiyorum
0 oy
(301 puan) tarafından
Hamile olabilirsin test yap için rahat etsin testte çıkarsa acile git hemen. Korkudan düşmezde malesef bu varlıklar düşük yaptırma özelliğine sahip. Abdestsiz gezmemeye çalış. Gece uyumadan önce abdest al abdestli yat uyu. Gece uyumadan önce suya 3 ayetel Kürsi oku Eûzü besmele ile oku ve Eûzü besmele ile 3 yudumda iç. Gün içerisinde dua oku aç dinle. Namaz kilmiyorsan namaza başla. Evide sirkeli su ile temizle. Geceleri aynaya bakma. Banyoda çok oyalanma. Çektiğin ağrı ve acı onların eseri. Bende zamanında aynı şeyleri yaşadım. ALLAH yâr ve yardımcın olsun. 
(374 puan) tarafından
Canım o gün abdest aldım yani gusül abdesti öyle yattım ve inanirmisin sanki içime doğdu ve 3 felak 3 nasl kulhuvallu ve fatihayi okudum inan o kabusta da akıma direk dualar geldi ve hiç fayda etmedi inatla korkutmaya davam etti
(301 puan) tarafından
Namaz abdestsiz gezme canım. Namaz abdestsiz yatma uyuma. Namaz abdesti bizim kalkanimizdir namaz abdestin olursa sana dokunamazlar. Kendine Ayetelkursi okumayı şartlandır. Nas felaktan önce aklına ayetelkursi gelsin. Bilinç altına rüyamda beni rahatsız ederlerse Ayetelkursi okuyucam diye kodlama yapmaya çalış. Hiç birşey yapamıyorsan 3 kere Allah'ın selamını ver. Allah'ın selamı üzerinize olsun demeye çalış 3 kere. Suyada Ayetelkursi okumayı ihmal etme. Bizim bi akrabamız bir tek birde ikiz bebeklerini toplam 3 evladını 5. aylarında doğum yaptı. Doktorlar sebebini anlayamadı çözüm bulamadılar. Meğer kocasının eski sevgilisi büyü yapmış kadına musallat olmuşlar rahatsız edip korkutuyorlarmis. Nedenini Allah bilir büyük konuşamam gaybı ancak ALLAH bilir ama insan neden 5. aya girdiğinde doğum yapar, bu da bi soru işareti. Sen içini ferah tut kendini korkutma. Ne kadar korkarsan o kadar çok korkuturlar. Allah'a sığınarak kendinden emin ol. ALLAH büyük ALLAH istemedikçe ve izin vermedikçe sana kimse birşey yapamaz.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,976 soru

24,394,260 cevap

349,571 kullanıcı

...