Batıl inanışlara inanmazdım ama bir söylentidir gidiyor. Ne yaptımsa Dr um kabul etmedi 13. Cuma doğumum olacak. O gün doğan bebekler ömrü boyunca şanssız olurmuş. Hurafedir diyorum ama kara cuma günü doğması ne bileyim kara cuma neden olsun diyorum. Cuma güzel bir gün ama doğum günü olduğunda herkes sen kara cumadamı doğdun demezmi kafamda deli sorular 39+0 da doğum bu arada daha erken yada geç yapmıyorlar sinir oldum.
Canm 13 ile ilgili bir yazı var google da bulursun. Bunu yavurlar uydurmuş 1453 istanbulun fethi topla 13 yapıo bişeyler bişeyler daha filan sonuç olarak 13 sayısı müslümanlara duyulan düşmanlıktan çıkmış. Rahat ol
Hıristiyanların çıkarttığı bir hurafe sakın inanma boşuna mı bizim millet muhteşem cuma yaptı okadar indirim vs takılma böyle şeylere canım cuma çok mübarek bir gündür
Kara cuma ecnebilerin uydurdugu saçmalıkdan öte gidemez cuma mübarek gün diyenlerin icleri kalpleri kara bence
31 mayıslı cuma günü dogdu kadir gecesi doğdu daha ne olsun eymen umur olucaktı eymen kadir oldu. Ne diyeyim.
1,486,327 soru
24,299,763 cevap
343,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın