0 oy
409 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (265 puan) tarafından

Kızlar sorum şu bayram temizligi yapacağım 8 aylık kızım var onada bakacak kimse yok temizlikte yapmam lazım sizler çocuklarınız napiyosunuz yaa kızımı uyutupta yapamıyorum yarim saat uyur en fazla bazen örümceğine koyuyorum trt çocuk acıyorum ona cok dikkatli bakiyor açmakta istemiyorum ama mecbura kalıyorum:ermm:

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 9 aylıkken yaptım benimki de seniniki gibi hemen uyaniyo ama mecbur yaptım odaları yaparken örümceğe koydum süpürgeyi falan çok seviyo zaten mutfaktayken mama sandalyesine koydum mecbur çizgi film açtım zaten izliyo mecbur herşeye tek başıma yetisemiyorum çocuğu oyalayip işlerimi yapmam gerekiyo cam sildim halıları falan kaldırdım ayağında pandifi çorabı hep vardı üstü ince değildi cam açıkken başka odada tuttum onu ama üstüne hastalandı hemde 40 dereceye kadar çıktı ateşi temizlik 2 günde en geç biter 2 gün biraz uyku biraz örümcek biraz çizgi film den zarar gelmez soğuğa dikkat et camlarını çocuk uyuyoken sil mesela o şekilde hallolur 
-Reklam-
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Benimle beraber oda yanımda duruyo 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
2 buçuk yaşında bir yaşından beri ben topluyorum arkamdan dagitir ama şimdi oyuncakları vs toplamaya başladı yardım ediyor bana cadı kızım genelde eşim evde iken yapıyorum dip köşe olanları günlük olanlarda oyuncakları ile oynuyor müzik acıyorum onlara ayak uydurur oynar falan 
0 oy
(7,795 puan) tarafından
Peşimde dolanıyor büyük benimki 3 buçuk yaşında küçükken annemi çağırirdim o bakarken bide uyuduğu zamanlar yapardım 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 289 göst.
24 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde WhiteSwaN (14,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 512 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,475 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 381 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde &dunyali& (840 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 337 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,559 soru

12,276,302 cevap

37,769 kullanıcı