Günaydın kızlar sabah sabah canım çok sıkıldı sabah eşimin telefonu bir kaç kere çaldı aslaa açmadı direk kapatiyordu titreşim öyle güçlü ki yatak sallanıyordu inatla açmadı en son hazırlanmış süslenmiş baktım yine telefon titredi gitti salonda açtı birazdan çıkıyorum dedi bende kalktım kim bu ya sabahtan beri zir zir çalıyor dedim Ahmet arıyor dedi saat kaç dedim 9 buçuk dedi sonra kalktım doğru söylüyorsun bana dimi dedim çünkü daha önce bu konuda yalanını yakaladım Esra aramadı dimi seni dedim kızdan hiç hazetmiyorum eşimle konuşmalarından dolayı hayır dur arama kaydını göstericem dedi gitmiş bana 8.15 teki aramayı gösteriyor ben aptalmiyim sonra esraydi dimi sana bise demiyorum dedim beni öpmeye kalktı ise gidiyorum hadi öpeyim dedi çık git dedim kapıyı üstüne örttüm ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?bu arada ne olursa olsun eşim kavga edeceğimizi bilse bile bana doğruyu soylemeliydi çünkü ben Tribi bile çok uzatan biri değilim evim huzursuz olmasın diye ama bu yalanları çok olmaya başladı.. bu arada yazmayı unutmuşum Esra iş yerinde ki kız eşimle konuşmalarını sevmedim asla evli adamla nasıl konuşacağını bilmiyor iş yerinin servisi var ama yinede eşimle gitmeyi tercih ediyor işe esiminde hoşuna gidiyor ki onunla gitmeyi tercih ediyor