0 oy
1,246 göst.
Diğer kategorisinde (1,310 puan) tarafından
Eşim kızımı parka götürdü bugün bende camdan baktığımda rahalikla görebiliyorum yani park yakın neyse baktm işte kızım bir tane çocukla oynuyor eşimde bir kadınla konuşuyor biraz baktm kızımın oynadığı çocuğun annesi neyse onlar gelmeden hemen evi topladm derken biraz zaman geçti tekrar baktm yine eşim kadınla birşeyler konuşuyor bende mesj attm hayırdır sabahtn beri ne konusuyon kadınla dedim görüldü yaptı cevap yazmadı geldiler işte kreşe vermişte oradan memnun kalmamış başka kreşe vermişler işte sizinki kaç aylık fln öyle konuştuk dedi.Cocukla ilgili yani dedi.Bende kizidm tamam konusursunda siz bya muhabbet ettiniz  bilmem ne dedim abartma ben sende dedi. iyi bende konuşurum ozaman anlarsın dedim.Bu lafima sinirlendi bağırdı cagirdi sonra geldi özür diliyor yinede sen çok abarttın diyor bana.

Allh aşkına siz babasıyla gelen çocuk olsa çocuğunuzda o çocukla oynasa babasıyla muhabbet edermisiniz ?

52 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne münasebet kıskanmak değil ama sinirlenirdim tepkimide koyardım aynı şeyi ben yapsam ne derdi acaba 
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi
Ben böyle birşeyi kiskanmam bana senin tepkin biraz fazla geldi çocuklu bayan normal muhabbet etmişlerdir benim düşüncem , dün benim eşimde parka götürdü bebegimi ,ben çok uykusuzdum biraz dinlendim o anlatır şununla oynadı bebeğimiz ikizler diye  annesi vardı falan diye şunu konuştuk falan dedi hiç de takilmadim ,ayrıca benim eşim hastanede çalışıyor bir sürü kadın arkadaşı var hastanede bana anlatır bugun şunu gördüm konuştuk diye yada beraber gördüğümüz de de konuşur olabilir sonuçta iş arkadaşı  diye düşünüyorum karşı cins olması eşinin yada karşıdaki bayanın hemen aralarında birşey olacak anlamına gelmiyor ,eşinize güveniniz varsa ortada sorun yapacak birşey yok benim fikrimce 
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Sohbet edebilirler tabi ki medeni insanlarız sonuçta. Ama samimiyeti önemli olan. Yakın temas göz göze guluserek falan olursa tâbi ki kıskanırım. Yani bir de o kadar uzatmaya gerek yok tanımıyorsun sonuçta kısa kes geç kocan da tuhaf yanı. Belki sen mesaj atmasan uzatacakta uzatacak.
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Hiç umrumda olmaz. Alıp eve kadın diye getirmedi ya. Hangi çağdayız. 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Yorumları yine hayretle okudum açıkçası inanmıyorum insanların bunu normal karşılayacağına. Yol tarifi sormuyor ki zaruri bir durum olsun. Durup sohbet edecek ne var? Yazmışlar kocanız bulunmaz Hint kumaşı değil vs ama etraf kötü niyetli insanlarla dolu. İlk görüşte aşık olmuyorlar belki ama farklı niyetlerle yaklaşabilirler. 

Kadının yerine kendimi koyduğumda da hayret ediyorum ben olsam korkarım. Parkta tanımadığım biriyle konuşmam, hırsız mı sapık mı belli değil. Millette iyi cesaret var
0 oy
tarafından
Senin tepkinin aynısını gösteririm haklısın valla 
0 oy
(13,351 puan) tarafından
Ben konuşurum eşim de konuşabilir. Kimseden yana şüphem yok benim. Eşim de yüzyılın sapkını değil çocuğu yanında iken milletin karısı ile flört etsin 
0 oy
tarafından
Asla edemez tek kelime konuşsa kıyameti koparırm ne münasebet elin kadiniyla kresmis bilmem neymiş gitsin kocasına anlatsın sen gene iyi tahammül etmissin ben direk parka giderdim cangama cikarirdim
0 oy
(851 puan) tarafından
Eşim de edebilir bende bir çocuğun babası ile sohbet edebilirim Allah aşkına ne var bunda ya ayak üstü çocuk hakkında konuşmakta herkes herkesi yemek için beklemiyor sonuçta insanız konuşmak en insani şey abartmayın bu kadar çok ya 
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Valla daha iki gün önce öyle adamın biriyle konuştum uzun değil ama. Çocuğu oğlumun oyuncağını almaya çalışıyordu alsın oynasın dedim alsa vermez. Oğlum dur vs. Gibi şeyler söylüyordu eşime de söyledim bunj.
0 oy
(2 puan) tarafından
Bence de abartmissiniz hiç kiskanmam valla hatta kiskansam bile belli etmem kendisini çok değerli bişey zannetmesin diye bu yüzden hep o kıskanır siz böyle üzerine düşünce sizin değeriniz düşüyor hiç gerek yok ayak üstü 2 kelime etmişler hatta ben olsam kadınla baya iyi konuştunuz der güler konuyu kapatirdim :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde laz6. (86 puan) tarafından soruldu

410,550 soru

12,350,761 cevap

40,466 kullanıcı

Kategoriler

...