0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (304 puan) tarafından
Bizim kan değerimiz çok düşük çıktı bu durumu yaşayan oldu mu nasıl atladınız acaba ve hangi damlayı kullandınız doktor bize ferrum housmann werdi Daha önce bu damlayı kullanan oldu mu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
19 aylık ogluma hiç kan baktirmadim 
(304 puan) tarafından
Neden 9. Ayda bakmadılar mı
-Reklam-
0 oy
(1,411 puan) tarafından
Doktor size tedavi vermiş böyle beyninizi karıştırmayın 
(304 puan) tarafından
Ferrum housmann damlasını werdi kullanan War mi hem onun için hemde bu süreci gecirenleri merak ettim
(482 puan) tarafından
Ben sabah 10 aksam.10 verdim düzeldi mi bilmiyorum gorucem bu piyasada satılan takviye edici ürünler var bestiron ocean falan hiç biri saglik bakanlığının verdiği damla kadar yukseltmiyor
(304 puan) tarafından
Kaç Aylık Bebeğin ben saat tutturamiyorum ya kaçta uyanacagi belli Olmuyor
(482 puan) tarafından
14 aylik sabah kahvaltı yapar 1 saat sonra veririm kacta uyanmış olursa olsun akşam yemek yer 2. Dozu da yemekten 1 saat sonra veririm
0 oy
(7,020 puan) tarafından
Evet büyük kızımda olduydu ama ne kullandık inan hatırlamıyorum aradan 2 sene geçti doktor bize en az 3 ay ondan sonra da tekrar bakmamız lazım dediydi 5 ay kadar felan kullandık geçer yani canım ilacını güzel kullan 
(304 puan) tarafından
Hem akşam hem sabah wer dedi ilacı bebeğim Zaten iştahsız zorla Weriyorum
(7,020 puan) tarafından
Yapacak birşey yok mecbur bende zorla veriyodum elini kolunu tutarak inşallah hemen geçer
0 oy
(19 puan) tarafından
Ben oğlum bir yasindayken baktırdım demir eksikliği vardı Bir ay bestiron şurup kullandik sonra tekrar baktırdık biraz yükselmişti ama yeterli seviyede değildi. Daha sonra ferrosanol şurup kullandik üç ay iki şişe bitirdik geçen gün sağlık ocağında demir eksikliğine ve ayrıca talasemi yani Akdeniz anemisine baktırdık doktorumuz öyle demişti çünkü talasemi sonucu daha çıkmadı ama kan değerleri normale döndü yani ilaçları düzenli kullan ve ben yanında karadut özü veriyorum her sabah bir kaşık hem iştah için hem bağışıklık için bende kansızlığa da iyi geldi belki sende kullanabilirsin 
(304 puan) tarafından
Bende Ocean Damlasını Weriyordum Dun Kan Tahlili Yapildi Cok Düşük Çıktı Elleri Ayakları Buz Gibi oluyor hep
(482 puan) tarafından
Şurubu nasıl kullandınız
(19 puan) tarafından
Sabah aksam 2.5 ml aç karnına toplam 5 ml oluyor yani ferrosanol şurubu bu şekilde kullandım bestironu sabahları yemek yerken 5 ml veriyordum ama ferrosanolun tadı kötü  yemekten yarım saat önce içmesi gerek ama oğlum icmiyordu bende tam yemeğe başlayacağı sırada veriyordum o şekilde içiyordu
(19 puan) tarafından
Bence kansızlık olayı genetik benim eşimin tarafında var kansızlık problemi benim tarafta yok bende ona güvenip 4 aylıkken sağlık ocağının verdiği damlayı kullanmadım benim hatam kabızlık yapıyordu ara ara verdim ama düzenli kullanmadım çok şükür şimdi düzeldi sizinkiler de duzelir inşallah
(482 puan) tarafından
Kalsiyum ve demir bir araya gelince demirin emilimi azalır demir en güzel c vit ile verilmeli

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 318 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 712 göst.
0 oy
7 cevap 149 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,004 puan) tarafından soruldu

412,519 soru

12,419,634 cevap

45,162 kullanıcı

Kategoriler

...