0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar 2 ay oldu çektirwli hsg filmi tüpler 2sş kapalı çıktı ama adetimde sarı akıntı ile normal kanamam var  ve aşırı sancım var

Sizce kendisi açılır mı?

Böle bi durum yaşadınız mı ?bende anlamadım napsam ağrılarım var önerebileceğiz intehap.için vs 

Şimdiden tşk ederim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktor size açıldı yada açılmadı demiştir açılamadiıysa kendiliğinden açılmıyor tek çare tup bebek
(63 puan) tarafından
Açılmadı malesef
-Reklam-
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Açılıp açılmadığını bilmiyor musun? Benim sol tüp yüzde yirmi beş tıkalıydı.  Film çekilirken açılmış.  Filmi çektirip aynı gün doktora gittik gösterdi bana anlattı tek tek . Iki ay sonra falan hamile kaldım. 
0 oy
(195 puan) tarafından
Bende cektirmistim ama açıktı ikiside biri nerdeyse kapalıydı açıldı hsg ile ama yine olmadı çocuk eşin görünsün bide soğan suyu sütle maydanoz buharı bunları araştır bide sarmısak limon kürü bunları çok yaptım sende yap çare Allah'tan bide 4444 salatu Tefriciye yaptım duamı istedim çocuğum oldu ama hangisi işe yaradı bilinmez Allah'ım sana da sağlıklı evlat versin canm çok zor 
(66 puan) tarafından
Kaç kere okudunuz duayı benim 5 yıldır cocugum olmuyor .. hiç sıkıntımız yok çok doktorlara gittik olmadı eşimdede yok birşey sadece kan pıhtılaşmasi ve haşimato rahatsızlığım var tedavi görüyorum ..
(1,321 puan) tarafından
Arkadaşım da polikistik ve hasimato vardı. Korunmak için hap kullanırken hamile kalmış hap içmeyi unuttuğu için. Doktor hap yumurtalığını tetiklemiş demiş.
(195 puan) tarafından
4444 kere canm internete var bak istersen çok uzun ama ben yaptım
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Selamün aleyküm canım hayırlı geceler hayıt tentürü kullanmanı tavsiye ederim hamile kalmanı kolaylaştırır birde kuyruk sokumundan ve yumurtalıklarınin olduğu kısımdan hacamat ve sülük olmanı tavsiye ederim Ramazan ayı hürmetine Kadir gecesi hürmetine Rabb'im sana hayırlı evlatlar nasip etsin 
(1,474 puan) tarafından
Birde eşiniz aç karnına nohut suyu içsin normal olarakta horoz eti yesin erkeğin menisi kuvvetlendirir
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Zaten ilaçla açıyorlar bnmde tıkalıydı 2 şırınga kullandık açmak için dedi her ikisinde açılmıştı, film de de görünüyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
19 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Toprak Ana (584 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
14 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 425 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 171 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Az (445 puan) tarafından soruldu

411,397 soru

12,383,668 cevap

43,383 kullanıcı