0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (684 puan) tarafından
9 ay oluyor oglumu ayıralı ama son 1 aydır gögüslerim şişmeye başladı agrıyor elimi dokunamıyorum ve son 3 4 gündür süt damlıyor gögüs hastalıklarına gitsem anlar heralde demi

4 Cevaplar

0 oy
(258 puan) tarafından
Anlar canım ya ama genel olarak ya emzirmeye zorluyorlar yada sütü sağman gerekiyor diye biliyorum. Çünkü o süt illaki çıkacak dolduğu için taşıyor şuan. Bende de oluşumu vardı sadece o göğsümü emzirdim de anca geçti. Çok şiddetli ağrıyor ama 
(684 puan) tarafından
Ben emzirmiyorum tatlım süt kesen ilaç varmış kadın dogumcuda yazıyormuş süt kanalları degilde diye gögüs hastalıklarına mı gitsem dedim
(258 puan) tarafından
Biliyorum canım emzirmedigini de o sütün çıkması gerekmiyor mu bi şekilde
(684 puan) tarafından
Süt kesen ilaç varmış canım süt sagarsam iyice atarmış gögüs hastalıkları daha mantıklı geldi en azından neyin ne oldugunu bakar dite bilmiyorum hangi bölüme gitcem
-Reklam-
0 oy
(91 puan) tarafından
Genel cerrahi bakıyor mastit için 
(684 puan) tarafından
Evet ama süt kesen ilaç yazılcakmış bana dogum koçum öyle dedi ben 4 5 kez mastit oldum genel cerraha gittim ama hiç anlıyor gibi değildi bide süt kanallarından mı şiş başka bişey mi var bilmiyorum o yüzden gögüs doktoruna mı gitsem acaba diye düşündüm
0 oy
(13,608 puan) tarafından
Genel cerrah bakıyor
(684 puan) tarafından
Kaç tane genel cerraha gittiysem hiç anlıyormuş gibi degiller di canım
0 oy
(133 puan) tarafından
Bende olmuştum genel cerrahi uzmanı bakıyor bana antibiyotik vermişti ve çocuğa süt verme dedi bende dedim mastit olmayan göğsünü emzireyim tamam dedi öbür göğsümü de sık sık sagmamı söyledi ama benim ki çok kötü olmuştu enfeksiyona çevirmişti ççok şükür ki 1 hafta içinde geçti size de geçmiş olsun
(684 puan) tarafından
Bende oldum 5 sefer antibiyotik verdi ama anlamadı pek bna soruyordu niye şöyle niye böyle diye ben emzirmiyorum 9 ay oldu emzirmeyi bırakalı süt kesen ilaç kullanman gerekiyor dedi dogum koçu kadın dogumda yazar o ilacı dedi de bende gögsmde ne varsa gögüs hastalıkları bir muayene etsin dedim süt tamamen çekildiydi birden geldi hiç bişi yoktu yani
(5,395 puan) tarafından
Ultrason çektirdin  mi cnm mastit için
(133 puan) tarafından
Ben emzirdiğim sırada oldu kızım 1 yaşındaydı senin iş biraz karışık sanıyorum o ağrı çok kötü ama
(133 puan) tarafından
Evet ilk gittiğimde çekmedi antibiyotik vermişti kullan 1 hafta sonra gel demişti o zaman gittim ultrason çekti
(5,395 puan) tarafından
Bu mastıt  enfeksiyon  bu oluyor cnm
(684 puan) tarafından
Bende ultrason çekmediler antibiyotik yazdılar onla geçti geçmedi gi yerde canım bişey çekmişti onu yiyince geçti :)
(133 puan) tarafından
Benim gündüz hiç bir şeyim yoktu akşam bi titreme üşüme ağrı çok kötüydümmakşam acile gittim beni gene cerrahi ye yönlendirdi orda işte iyi oldum çok şükür çocuklara bakamıyordum kolumu kaldıramıyorum ama geçti şükür

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EbEn... (2,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
13 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Alya& (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (851 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,019 soru

12,369,842 cevap

42,343 kullanıcı

Kategoriler

...