15gunde bir görüşme var bugun sabahta vardı. Kreş binasinda teslim ediyoruz cocuklari onlar bir kpaidan biz baska bir kapidan giris yapıyoruz kimse kimse görmüyor ama kizim okulu görünce aglamaya baslasi bahcesine girdik iyice ağlaması siddetlendi iste pedogagla birlikte babasina vereceğimiz binanın kapisina geldik ama kesinlikle durmadi kriz geçirir gibi ağlıyordu boynuma sarılarak agladi ben ben pedogagun kucagina verdim hemen babasina götürün dedim babasini gorunce bile sakinlesmedi kriz geçirdi anne anneee diye ağlıyordu sesi hala kulaklarimda ordaki herkes durumu gördü bende cok ağladım babasini iki cocuguda kucaklayıp hizli hizli arabaya götürdü ben camdan izliyorum eve gelinceye kadar ağladım gecen hafta da geldiklerinde 1 yasindaki kızım resmen donmuş gibiydi herseye cok tepkisizdi çağırıyoruz adina bile bakmiyordu sonra annem sevdi bahçeye çıkardı derken cocuk kendune geldi 2 yasindaki kizimda 4 saat benimle konuşmadı boyle nasil olacak bilmiyorum bu durum cok yıpratıcı onlarda bende cok üzülüyoruz elbet babasi görecek ama cocuklar cok ağlıyor bunun baska yolu olmali