0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,265 puan) tarafından
Eli gözüne gtmiyor şımarık değişik hareketleri var bilerek yapıyo sanıyordum ama bilinçsizce yapıyor sebebi nedir doktra tabi ki gtcem eşim yok iki gün 

4 Cevaplar

0 oy
(1,410 puan) tarafından
Oyun yapıyordur bence 
(1,265 puan) tarafından
Farkında değil oyun yapıyor saniyodum baktım farkında olmadan seyriyo gbı ama iki gözü
-Reklam-
0 oy
(2,554 puan) tarafından
Tik mı yapıyor acaba?
(1,265 puan) tarafından
Bilmiyorum ki video çekiyordm tam fark ettim hiç farkında değil
(2,554 puan) tarafından
Telefonla uğraşıyor mu canım
(1,265 puan) tarafından
Bu aralar biraz bakıyo acaba ondanmi hiç vermiyordum bı aydr veriyorum kısıtlı sekilde dıkkat edecem sağol canım vala bu aklıma hiç gelmedi
(2,554 puan) tarafından
Kardesimde de tik var canım. Telefona bakınca baya fazlalasiyor. Telefonu bırakınca azalıyor o yüzden dedim. Denemekte fayda var
(1,265 puan) tarafından
Sağol canım doğru diyorsun bu ay fazla elıne aldı ondan galiba normalde hci vermiyordum
(2,554 puan) tarafından
Rica ederim ♥️
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Doktora tabi ki gösterin insallah baska birseyi yoktur ama gözüyle ilgili çocuga hic birsey söylemeyin niye böyle yapiyorsun yapma veya aciyor mu gibilerinden. Unutmasi lazim belki bir ay aliyor iki ay aliyor. Ama gecer insallah.
(1,265 puan) tarafından
İnşallah cnm iyice baktım sadece oda oyun yapıyorm sandı:)  kendi farkında değil ondan eminin bir an korktum eşim gelsin devam ederse götürcem takip edecm yarın
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Buyuk ihtimal ilgi istiyodur cnm. Bi kac sefer dedin mi onun duyacagi sekilde niye boyle yapiypsun falan diye. Benim oglumda yapardi biz dedikce tik haline getirdi. Her yil bi donem yapar birakir. Artik tepki vermemeyi ogrendik. Ama bi seferinde de gozu iltihaplanmisti battigi icin yapiyomus. Sen yine de doktora gotur. Biseyi yoksa bilerek yapiyodur. Tepki verme:) yapar yapar unutur
(1,265 puan) tarafından
Hiç vermedim canın dünya onun etrafında dönüyoruz zaten oturup beraber oynarken faek ettim de eşim e attım dedi geçen bende gördüm bilerek yapıyor ama farkında değil hiç tam batsa ovalar devam ederse goturrm.bilincli yapmadan eminin ama

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 437 göst.