Allah yardımcın olsun, benim oğlum kolikti uyuyamazdım ağlardım eşimin gelmesini 4 gözle beklerdim gelsin biraz rahat edeyim diye. Senin 2 çocuğunun uyku düzeni olmayışı çok yormuş seni. Tek bebek olsa o uyurken uyurdun ben öyle yapıyordum 1 saat bile olsa yetiyordu. Büyük olan çocuğunu geceleri banyo yaptırıp uyku düzeni oluşturmaya çalış o düzene girerse ferahlarsın. Yanına gelip 3 5 gün idare edebilecek biri varsa çekinme çağır. Eşinin olduğu günlerde büyük olan ile o ilgilensin sen bebeğin uyuduğunda uyu. Aç kalma, elinin altında kuruyemiş, hurma muz vs olsun. 1 bardak sütle 1 muz yesen bile seni rahatlatır. Yulaf ezmesine vaktin olmazsa eti burçak yulaflı yanında süt ye hem tok tutar hem sütün olur gerginliğini açlığın gerginliği de eklenmemiş olur. Biraz sabret geçecek bu günlerde Allah yar ve yardımcın olsun.. uyumasan da gün içinde fırsat bulursan uzan. Sen şuan lohusalığın verdiği duygular ile de boğuşuyorsun, yardım istemekten asla çekinme.. Sen ne kadar iyi olursan çocuklarına da o kadar faydalı olabilirsin...