Çok kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum buraya yazdım belki biraz rahatladım diye kocam 1 haftadır milleti iftara alalım diyordu teyzemin eşleri arkadaşları aynı zamanda neyse Allah kabul etsin kadın erkek çocuk 25 kişiydik neyse yemek yedik çayı koydum baktım dediki siz oturun biz eniştelerle kahveye gidiyoruz mutfaga çektim saçmalama sen ev sahibisin herkesin kocası yanında sen nereye dedim hiç oralı olmadı sinirden çayı nasıl dağıttım bilmiyorum neyse 10 millet gitti bu 12.30 da geldi
Senin insanlığın misafirliğin bumu içeride bir sürü adam var tamam hepsi yakın akraba ama misafir ben adamlarla nasıl ilgileneyim dedim ayıp beni rezil ettin dedim terbiyesiz dedim
Siz karilar ne kadar abartiyorsunuz dedi derken tartıştık çok kızdım kendini haklı çıkarmaya çalışıyor bende ağzıma geleni dedim sus kalkarsam görürsün dedi gücün bana yetiyor demi dedim küfür ettim ailesine ona
Almasaydin dedi o zaman ****** ol git dedi bana ben daha da söyledim ve ilk Tokatımı yedim bide kumanda fırlattı belime vurdu şoka uğradım hala ağlıyorum ne yapacağımı bilemedim bir kızım var 2 yaşında aileme desem gece gece telaşa girerlerdi öfkeyle birşey yapmadım bilmiyorum ne yapacağım kalbim çok kırıldı tokadin acısı hala belli