+6 oy
1,012 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Öğlen eşimle tartışma yaşadık şakasına abdestini bozdum kızımın elbisesi elinde  sinirlendi bana vurmaya başladı canım acıdı bacağıma baya kötü kızardı bende sinirlendim yapma filan dedim oda üstüme saldırdı bu daha iyi günlerin diye elimi tutu çevirdi baya bogazima sıktı bende bagirdim ona üstüne yürüdüm oda tokat attı kaynanam alt katta oturuyor oraya gittim gündüz boyu ordaydim akşam yemeği yedik kaynanam eşimle konuştu kayinimi aradı oda konuştu ben evde olduğunu bilmiyordum dışarı çıkmıştı yemekten sonra eve geldim evdeydi hiç konuşmadım şimdi odamda kızımı uyuytuyorum oda oturma odasında annemlere demeli miyim ne yapmalıyım kaynanam kızdı ona benimle de konuştu kadın Allah var beni tutu beni savundu kaynim da oda ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen kızlar 

27 Cevaplar

+7 oy
(3,821 puan) tarafından
Keşke kayınvaliden onu evden kovsaydi ve karısına el kaldıran adamın namazı kabul olur mu hiç sanmıyorum 
-Reklam-
+4 oy
(3,212 puan) tarafından
Seni dövmüş babanlara gitmemişsin aramamışsın kaynanlarla çözmeye çalismissin ne gibi yardim istiyorsun ki tek tavsiyem artık şaka yapmamalısın 
(44 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ee gitsem de bir şey değişmez diye gitmedim yani onlar beni tutmaz iki uc gün kızımla sürünürüm sonra eve gelirim arkamda durmazlar.
(3,212 puan) tarafından
İste diylrumki bulaşma adama sinirleneceği seyler yapma Allahindan bulsun
+3 oy
(2,417 puan) tarafından
Annenlere söyleme canım öyle daha çok dallanıp budaklanır, bir süre sessiz kal konuşmak isterse konuş yoksa sen evde hiç yokmuş gibi davran 
+1 oy
(652 puan) tarafından
tartismanin sebebini anlamadim
(1,783 puan) tarafından
Eşler birbirine dokunduysa abdestim bozuldu diyorsa Şafii mezhebine mensubdur arkadaşımız
(79 puan) tarafından
Onu şuan bırakıp gidemiyorsaniz kararlı olun ve bunu yaptığına pişman edin. Konuşmayın soğuk davranın yemek falan da yapmayın. Hatasını anlamasi lâzım.
(79 puan) tarafından
Anladım. İlk defa duydum böyle şeyleri.
(1,783 puan) tarafından
Dini kitaplarda yazar mezhepler İslam ve toplum gibi kitaplarda bulunur bu bilgiler...
(79 puan) tarafından
Din kitabı okumuyorum fazla. Üniversite de detaylı işlenmedi. Lise de sadece derste işlenmiş olabilir hatırlamıyorum. Şimdi öğrenmiş oldum.
+1 oy
tarafından
Aileni bu seferlik arama. Ama onu süründürmelisin, iyi bir ders almalı, hatasını anlamalı.  
(44 puan) tarafından
İşte nasıl ders vereceğimi bilmiyorum
tarafından
Hiç yüz verme muhatap olma bile ona kopek muamelesi yapacaksın
+1 oy
(3,109 puan) tarafından
Kusura bakma ama ben hiç bir şey anlamadım neden sana vurdu tabi ne olursa olsun vurmaya hakkı yok 
(44 puan) tarafından
Namaz kılmak için abdest aldı bizim mezhebte eşler temas etti mi abdest bozulur bende bilerek eline dokundum abdestini bozdum
(3,109 puan) tarafından
sende neden adamın abdestini bozuyorsun bence bu tarz şakalar yapma birdaha kızmakta haklı ama vuramaz dövemez ileri gitmiş eşin
(1,598 puan) tarafından
Hangi mezhepmiş o
(3,109 puan) tarafından
Bilmiyorum hiç duymamıştım
(1,598 puan) tarafından
Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem namaza gitmeden evvel Aişe r.a öpüp öyle gidermiş. Bizim taklit etmemiz gereken kişi sünnette peygamber mi mezhep imamları mı? Eşine gelince de tekrar abdest alması çok mu zormuş? Sana gelince de adamın sevmediği şeyi neden yapıyorsun?Kızacağını  bildiğin halde yaptıysan hata sende de var bacım. Ama tabiki sonucu dayak olmamalı.. Allah hidayet etsin.
+1 oy
tarafından
Yapacağın iş çok basit o kolunu al beş farklı yerden kır o zaman bakalım ne yapıcak ucuz
tarafından
Ay hayır tabiki benim kocam öyle değil şükür ama kol nasıl kırılır kendini nasıl korursun bunları çok iyi öğretir
(165 puan) tarafından
Bence kocanın kolunu kır sen hatta bacağını bıle kır  kırki cocuk yapmaya ikna olsun .....
tarafından
Yok sakat kaldıktan sonra ne yapıcam? En fazla çocuk isteğim daha kabarsa silahı alır kafasına dayarım:)
(165 puan) tarafından
Oyle yap
tarafından
Şimdilik uysalım sanırım kocam kazanıcak ben de işlerime odaklanıcam:)
+1 oy
(567 puan) tarafından
Şiddeti görmezden gelemiyorum ama ailen ardında durmayacaksa ayaklanma. Aslında evden kovman lazım onu biraz burnu sürtsün ama ne bileyim biiey de denmiyor. Bir şey yapamıyorsan Allaha havale et.. 

Bide abdest almasın bidaha söyle bari. Demezler mi adama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye..... 
+1 oy
(4,733 puan) tarafından
Arkadaşım sana şiddet uygulamış sen diyorsun ne yapayım birşey yapmaya niyetin yok ki sana burda olur öyle şeyler bu sefer tavır yok ertesi güne düzelir denilmesini bekliyorsun yoksa sende birşey yapmayacaksın yine yapacak yine yapacak  bu böyle devam edecek 
+1 oy
(550 puan) tarafından

Kocanın yaptığı cok cok kötü belli ki söylesende arkanda duracak bir ailen yok yoksa ilk arayacağın onlar olurdu kaynanana gittiğine göre onlarda umut var sagosunlar seni savunmuşlat

Yaa biri benim abdestimi bozsa bende hoşlanmazdım heleki kış ayında sen en iyisimi uzak dur eşinden 
+1 oy
(802 puan) tarafından
Bir şey dicem abdestini bozdugun için mi öyle davrandı. Eşinin bir sinir hastalığı var mı acaba yani bu öfkeli tavrı hoş olmamis. Ayrıca abdest nasıl bozuluyor onu anlamadım Şafi misiniz siz
(44 puan) tarafından
Evet şafi mezhebinde bozuluyor
(802 puan) tarafından
Anladım canım
+1 oy
(2,192 puan) tarafından
Bu nasıl bir inanç hem namaz kılıp hem bir kadının boğazına sarılıp tokat vurmak... Eşine yaptığın şaka çocukça, ergence kabul ama eşinin ciddi bir öfke problemi var. Eminim başka işaretleri de almışsındır. Allah korkusu olan bu şekilde davranamaz. Gitsin tedavi olsun. Bugün sana vuran yarın evladına yapar. Evladın da bugün babası vurursa yarın el oğlunun vurmasını normal sanar...
+1 oy
tarafından
Kimseyi arama aileni biraz bekle yaptığı doğru değil eşinin belki pişman olacak
+1 oy
(3,774 puan) tarafından
Ailene neden söylemiyorsun sustugun için devamı gelecek bunun . Şakadan anlamayan ök,üz bir kocan var demek ki Allah sabır versin . Ama şaka için de karısını döven adamın namazı kabul olur mu ??
+1 oy
(5,958 puan) tarafından
Sen niye abdesini bozuyorsun kız ben şakasına ypsam kızar eşim vala yalan yok bazen oda abdestimi birkaç kez bozdu elime dokunarak günahım boynuma deyip sinirlendim sende şaka yapma demeki şakaya gelmiyo
+1 oy
(299 puan) tarafından
Arada cocuk olmasa tek tavsiyem bir dakika daha orda bekleme demek olurdu 

Ama yaninda cocukla baba evine donmek cok zor calismak istesen bile cok zor olur 

Bence suan ailenize hic birsey demeyin esinizde evde yok gibi davranin isinizle ve kizinizla ilgilenin anladigim ilkez olmus bu tamamen hic birsey yok gibi davranip hemen yelkenleri indirirseniz malesef nasilsa kolayca affediyor diyip siddetin dozu artarak devam edebilir gerkeirse ayni sofraya bile oturip yemek yemeyin hizmet etmeyin ama bu sekilde size tekrar davranirsa gidip rapor alin elinizde bulunsun derim insallah aliskanlik haline getirmeZ
+1 oy
(2,720 puan) tarafından
Yani eşim benim abdestimi bozsa bende sinirlenirim şakasına abdest bozulmaz bence,ama eşin çok fazla abartmış tokat atmak nedir ya, bence bir daha eşine şaka felan yapma 
+1 oy
(1,262 puan) tarafından
Bence sana böle davranmasinin sebebi abdestin8 bozman değil namaz kiliuo yaptığı davranışa bak . Ne var sanki abdet almak seni dovmekten daha kolay söyleme bence zaten geri gelmişsin eve huzursulukyan başka bişey olmicak ailen için 
+1 oy
(17 puan) tarafından
Ailene belliki anlatamiyorsun o halde anlatma kizinida al ailene git biraz orda kal eşin evde tek kalsın belki yanliz kalırsa hatasını bi nebze anlar giderken haber bile vermem ben olsam nerdesin diye soruncada annemin evine geldim sen aklını başına topla biraz ondan sonra ara beni derdim
+1 oy
(390 puan) tarafından
Bence ona de ki git camiye hocaya sor bu olanları sana ne diyecek , ayrı uyu yüz verme arkasını toplama yemek yapma bir kez daha olursa bu defa sadece senin ailen değil benim ailemde olaya dahil olacak de ama uzun süre konuşma hatasıni anlasın aksi halde yine yapar 

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 7,727 göst.
25 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatym35 (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,315 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,167 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Muallime3455 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,653 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,268 soru

12,264,149 cevap

37,415 kullanıcı

Kategoriler

...