0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (2,942 puan) tarafından

Kızlar sahura kalktım yumurta koydum haslansin bide çay suyu koydum mutfak soğuk evimiz sobalı biz mutfakta sahurumuzu yapıyoruz ilk defa böyle başıma geldi yumutra çay kaynana kadar odaya geçtim uzandım mutfakta dönmüştüm uzanırken uykuya daldım ezan okunurken kalktım koşa koşa eşime dedim insan bir kalk der yatıyorsun eşimde kız di sahur haziryirusn eşeğin siki gibi yat ne yapyorsan yat ondan sonra hazırladım sahur orda kalsın geldim demlikte su kalmamış yumurtalar yanmış yani evimizde yanada  bilirdi Allah korudu bizi 7yumurta koydum orayı geç sahursuz kaldım elim ayağım titriyor çok kızdım kendime sinirliyim ben zoruma giti off offf off ben 3cocuklu kadınım ev iş yoruluyorum gece 1yatim zaten uyksuz kalıyorum eşimde anlamıyor zaten :'(

4 Cevaplar

+1 oy
(7,962 puan) tarafından
İnsanlık hâli nolmus yani ne ayıp eşinin üslubu zıkkımın kökünü yesin terbiyesiz ... 

Nasip değilmiş demek ki rabbim izin verse böyle olmazdı üzme tatlı canını 
(2,942 puan) tarafından
Of canim ya
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından
Olabilir canım insanlık hali Rabbim korumuş sizi canını sıkma bünye yoruluyor
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Canını sıkma bişey olmaz hepimiz insanız benimde kac defa kalkamadigim oldu ac tuttuk eşim hic sorun etmedi eşinin böyle demesi seni kırmış aç kalmak değil bende geçen gün kızıma makarna koydum unutmusum baya bi dibi tutmus ev koktu ne biçim bunlar insanlık hali oluyor Allah korumuş çocuklarına evine bisey olmamış 
0 oy
tarafından
Bugün bizde kalkamamisiz çok konuşacak olan kendi kalkıp beni kaldırsın de geç takılma eşine olur yani insanlık hali bu bı an uyuyup kalabilirsin tabiki 
(2,942 puan) tarafından
Gelse ona anlat canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 285 göst.
8 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde 4Efem maslaimm (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 357 göst.
11 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miglena (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde 175766 (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 713 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤Uğur"böceğim❤ (61 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,955 soru

23,740,926 cevap

314,068 kullanıcı

...