Valla canım ben 3 mağazadan aldım 2 tane 4m² salonuma frt iç ve dış ticaretten aldım bir. 2 tane 180×120 ile 80x150 ve 80x 250 hole aldım bu aldıklarım homefesto mağazasından olmasına rağmen yokluklar shaggy tarzına benzeten diğerleri post gibiler puf puf . Yatak odası ile mutfağına fa post şeklinde olanlardan regnum carpetten aldım. Şimdi sana şöyle diyim hepsinden memnunum özellikle homefestonun pufluğu hiç kaybolmadı ayda 1 atıyorum makineye çocuk odasını falan çok şükür bir problem yaşamadım. Süpürge çekişin iyi değilse sorun yaşayabilirsin. Ben süpürmeden önce kedi köpek kılı toplayıcı saplı şeyle bir tur alıyorum havalanıyor. Odadakinde biraz naylonsuluk var galiba ona saç yapılınca normal başlıkla almıyor fırçalı olan ile alıyor ben ona da metal tiftik temizleyici ile tarayıp süpürüyorum bunlara rağmen çok memnunum :D çok güzel duruyor kılın sıcak tutuyor ve darbeleri de yumuşatıyor. Yıkanabilir olması ise mükemmel bir özellik. İlk salonuma aldım yaklaşık 1 sene falan olmuştur, daha da kullanırım..