0 oy
144 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (349 puan) tarafından
kızlar psikolojim hiç iyi degil hamiliyim ilk bebeğim erken doğdu doktorum bundada erken doğum riskin var dedi ikinci bebegiminde erken doğum riskini taşıması beni korkutuyor bunları kimseyle konusamadigim için buraya yazmak istedim 

5 Cevaplar

0 oy
(8,333 puan) tarafından
İlk çocuğun kaç haftalık doğdu 
(349 puan) tarafından
33 haftalık doğdu
(8,333 puan) tarafından
Sağlığı nasıl
(349 puan) tarafından
Şükür sağlığı yerinde
(8,333 puan) tarafından
O zaman dert etme Allah'ın izniyle bişey olmaz
-Reklam-
0 oy
(5,172 puan) tarafından
Kaç harftaliksin cnm
(349 puan) tarafından
şuan 10 haftalık olduk ama geçmiyor günler canım biran önce 36ya ulaşsamda risk bitse diyorum
0 oy
tarafından
2 kilo ve üzeri doğacak bebeğin 2 kilo üzeri doğan bebekler sağlıklı olur merak etme kendinide bebegide şimdiden strese sokma bak haftan düşük bu stres üzüntü bebeğini mahveder yaslan arkana 30.haftaya kadar hamileliginin tadını cikar 
(349 puan) tarafından
Teşekküler ilk bebeğimde çok zor şeyler yaşadım kucağım bos eve dönmek zorunda kaldım hastanedede öyle herkes bebegiyle ilginirken benim kucağım boş kaldi çok korkuyorum yine aynı olacak diye inşallah vaktinde gelir kendimi strese sokmak istemiyorum karnımdaki etkilensin istemiyorum
tarafından
Canım benim 2.gebeligin daha iyi bilmen lazım 33 üzeri doğan bebekler zaten yaşar çünkü kilolari yeterlidir tek sorun nefes problemi yüzünden bilmem kaç gün kuvezde kalirlar ayrıca daha 10 haftalik bebeğin erken doğup doğmayacaği belli olmsz doktor biraz sacmalamis ben 34um hala erken doğum mu zamaninda mi doğacak net belli değilken 10 haftalik bebeğe erken doğum demek saçmalığın daniskasi
(349 puan) tarafından
canım doktor şey diyor ilk bebeğin erken doğmuş ilk bebek erken dogdu icin ikincide öyle bir risk var diyor dikkat et kendine diyor günundede gelebilir ama dedi inşallah gününde doğar
tarafından
Adı üstünde sadece ihtimal fakat bu simdi değil 30dan sonra aşağı yukarı tahmin edilir şimdiden böyle bisey soylenemez sakın bu düşüncelerle kafanı meşgul etme 30.haftana daha yıllar var yaslan geriye uzat ayaklarını bolca aser eşine nazlan:)))))
(349 puan) tarafından
:)teşekkürler canım
0 oy
(3,887 puan) tarafından

33 haftalık bebek çokta erken değil, hayati fonksiyonları oluşmuş sayılır. Teknoloji, tıp uzay çağında şuan. Şuan da sağlığı iyiyse eğer 2.için de çok üzülüp kendini yıpratma.

En azında anne olabiliyorsun. 
(349 puan) tarafından
ister istemez üzülüyor insan kucagın boş kalıyor yanına gelene kadar düşün anne bebek uyumuna çıkıyorsun doktor diyo sana güvendim çıkaralım sizi doktor benim bebeğimi bana güvenmese biraz daha tutcak orada birsuru şey var aslında küvezde 3 gun yarım saat görebiliyordum diğer günler doktorlar izin vermezse göremiyorsun bebeğini kendi bebeğine dokunmak için tanımadığın birinden izin alıyorsun lafta kolay seyler ama yaşayınca zorluğunu anlıyorsun
(3,887 puan) tarafından
Ben de yaşadım. Prematüre ikizlerim oldu. Kızımı emzirmeye gidince oğlumu görmek istiyorum diyordum izin vermiyorlardı, kapıdan içeri baktırmıyorlardı. Oğlumu isterdim kızı emzirme yeterli deyip ötekini göstermiyorlardı. Zor zamanlardı geçti gitti.
(349 puan) tarafından
aynen sağlıkları iyidir inşallah
(3,887 puan) tarafından
Evet Çok iyiler.
0 oy
(801 puan) tarafından
ilk oglum 34 haftalik doğdu 27 gun onve ikinci oglum dogdu ikincisinede erken dediler ama çok şükür 38+2 doğdu stres yapma allahin dedigi olur
(349 puan) tarafından
teşekkürler biraz rahatladım şimdi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 518 göst.

408,468 soru

12,272,821 cevap

37,655 kullanıcı

Kategoriler

...