0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından
Kızım 15 aylık olmak üzere şu an atak haftasında görünüyo ama birden melek çocuk gitti içinden bi canavar çıktı çok sinirli her şeye kızıp bağırıyo kendini yerlere atiyo bana vuruyo saçımı çekiyo 2 yaş sendromu gibi sanki, böyle erken başlar mi sizde ne zaman başladı 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu sendromlara inanmayan tek ben miyim kızlar ya çocukta normal ınsan gbı ara ara duygu değişimleri yaşayabiliyor bi huysuz oluyor bir mutlu oluyor benim fikrim 
(5,887 puan) tarafından
Tabi canim hersey ayarinda olmali. Ama cocukta sınırını bilecek.
(106 puan) tarafından
2 yaş sendromu erken ergenlik diye geçiyo buna inanıp inanmayacak bişey yokki normal ergenlik dönemine nasıl inanıyorsak 2 yaş erken ergenlik dönemi diye de bişey var sizin dediğiniz çocuğu şımartmak kuklası olmak o apayrı bi konu
tarafından
Ben inAnmıyorum dedım benım fikrim bu isteyen inansın
(106 puan) tarafından
İnanmadiginiz fikir sahibi olmadığınız konu hakkında sırf konuşmak için yorum atmayin o zaman bilenler cevaplarsa sevinirim
tarafından
Bende kendi yorumumu yazdım beğenmiyorsan cevap yazmazsın olur biter cicim
-Reklam-
0 oy
(1,385 puan) tarafından
Bebeklikten çocukluğa geçiş dönemi gercktn zor bir süre  bizim biraz erken başladı sanırım 2 yaşına 2 ay kala başladı diyebirm şuan 27 aylık daha yeni yeni düzene girmeye basladık sanırım 
(106 puan) tarafından
15 aya göre iyi başlamış :) çok sinirli çok huysuz eğer bu yaşadığımız normal bi ataksa iki yaş sendromunda ne yaparım bilmiyorum
(1,385 puan) tarafından
15 ay erken belki başka bir skntısı vardır
0 oy
(2,659 puan) tarafından
18 aylık bebeğim hep bi atak halinde 2 yaş sendromuna girse de anlamam heralde farkını ☺️☺️
(106 puan) tarafından
Şimdiye kadar olan ataklarda uykusuzluk huysuzluk çekiyorduk sadece ama şimdi karşı gelmeler sürekli isyankar bi mod böyle görünce şaştım kaldım sendromları hiç bitmiyo zaten :)
(2,659 puan) tarafından
Ay o benim oğlumda hep vardı hayrı diyosam inatla daha çok ağlıyo inada biniyo olana kadar ama dediği olmuyo her zaman o ayrı ☺️☺️
0 oy
(1,944 puan) tarafından
17 aylik bizde de durumlar ayni. Artik birey olduklarini fark ediyorlar istedikleri olmayinca hircinlikla belli ettiriyorlar konusamadiklari için. sabirli olmak lazim yapacak baska bir sey yok bıkmadan doğruyu anlatmaliyiz ama iste bazen sabir tasiyor
(106 puan) tarafından
Yalnız olmadığıma sevindim desem ayıp olmaz sanırım :) sabır sabır başka yol yok zaten birden bu kadar değişince korktum yalan değil
(1,944 puan) tarafından
Olmaz:) ben de seviniyorum yalniz olmadigima cok yorucu gercekten. Çözümü surekli disari cikarmada buldum sitenin bahcesine,markete,parka falan en azindan ben de oda nefes aliyoruz iyi oluyor. Yalnız bir  sey fark ettim bizim sinirimiz,stresimiz onlari daha cok hircinlaştiriyor becerebildiğim kadarıyla dikkat ediyorum
0 oy
(3,825 puan) tarafından
64. Hafta atağı olabilir benim kızımda öyleydi 15. Ayda bir hafta boyunca herşeye ağladı sinirlendi. Bu dönemde ağlayarak istediğini yaptırabilecegini keşfedermis. Tam öyle kendini yerlere atiyodu dışarı çıkar diye. Suan geçti ama çok şükür. 
(106 puan) tarafından
Geçici olsun da razıyım birden bu kadar değişince korkuyo insan huy edecek diye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 158 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leyli (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 331 göst.
0 oy
13 cevap 332 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,936 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 169 göst.
4 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Papatya3535 (287 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,494 soru

23,666,278 cevap

309,282 kullanıcı

...