0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,781 puan) tarafından
Göz çizdirme ameliyati olan var mı? Kaç yaşında oldunuz ve fiyatları neydi? Devlet hastanelerinde de oluyor mu bu ameliyat? Bilgi verirseniz sevinirim? 

6 Cevaplar

0 oy
(8,390 puan) tarafından
Bende burda bekleyeyim bakalım..
-Reklam-
0 oy
(2,064 puan) tarafından
ben de düşünüyorum bekleyim bakalım ne cevaplar gelecek
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Kardeşim 15 sene evvel dunyagoz hastanesinde oldu 2 kez şuan eskiye nazaran daha iyi tabi onda miyopluk vardı devlet hastaneleri gerek görmedikçe yapmıyor diye biliyorum cizdirmek özele giriyor çünkü o zamanda olduğu fiyat 8 bin filandi 
(1,781 puan) tarafından
8 binse şu an 3-5 katı vardır o zaman
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Bu konu hakkında iki doktorla görüştüm 

İkiside birbirinden iyi doktor biri 2 sene önce falan 

Biride 1 ay olmamıştır daha 

İlk görüştüğüm doktor gözlüğün den memnun san bence gerek olmadığı ve riskinin çok olduğu kanarindeydi hatta tam sorduğum sıra konyada biri olmuş ve kör olmuştu 

Tabi 2 sene öncesinden bahsediyorum şuan ozaman göre ilerledi doktorlar tecrübe edindi şuan böyle bir olasılık çok düşüktür diye umuyorum 

Diğer doktorum da yani 1 ay önce sorduğum da yine aynı şekilde gözlüğün den memnun san bence gerek yok amam memnun değilse astogmatın 3 e düştüğünde yapalım riski düşük zaten gerekli tahliller vs herşey işlem öncesi yapılıyor gözünün yapısı da buna uygun demişti (tomografi çekerek bu kanıya vardı bu arada)

Yani bence lazer eğer gözlüğün den memnun san bence tercih edilmemeli niye riske atasın 

Ama memnun değilim çizdirmek istiyorum diyorsan her önüne gelene yaptırmmaalısın bulunduğun çevrenin doktorlarını araştırma yaptığı ameliyatlar ne kadar başarılı geri gözlük takmaya başlayan varmı bunu sormalısın 

Benim yengem yaptırdı mesela ben antalya dayım  o eskişehirde seneler önce 10 sene olmuştur çizdirdi uzun süre gözlük kullanmadı şuan tekrar gözlük kullanıyor mesela 
(1,781 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim baya detaylı bilgi vermişsin
0 oy
(1,386 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Dünya gözde oldm eğer durumun varsa bu hastaneyi tercih edebilirsin 
(1,386 puan) tarafından
Evet7 sene önce 3800 gibi bir fiatta cizdirdim arkadaşım gitti 26 bin demişler şok oldm
(1,781 puan) tarafından
Gözlük hiç yakışmıyor takmak dahi istemiyorum sevmiyorum üstüne bastım yanlışlıkla bir yer yamulmuş çizdirme fikri vardı ama anlaşılan onunda yapamayacağız
(1,386 puan) tarafından
Lens kullan istersen
(1,781 puan) tarafından
Abim kullanıyordu çok batıyordu
(1,386 puan) tarafından
5 yıl kullandm hiç batma yasamadm ilk göz alışma evresi batıyor evet goze yabancı geliyor daha sonra alışıyor
0 oy
tarafından
Canım ben 1bucuk yil önce oldum 7bin liraya. Konyada ozel medicana hastanesi doktorum cok iyiydi simdi 20bin olmus diye duydum 
(1,781 puan) tarafından
Peki ilerleme var mı abimde olmuştu ama maalesef o tekrar gözlük takmaya başladı.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 218 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,812 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 370 göst.

410,484 soru