Canım ya söylediklerin ve eşinin söylediği yüzümde tebessüm oluşturdu. Rabbim huzurunuzu daim etsin öncelikle. İkinci olarak da Allah'ım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebiş nasip etsin size. Anne olabilmek sana da nasip olsun inşaAllah. Hiç kendini yıpratma. Önüne bak. Bu konuları takma kafana. Ablam da aynı senin gibiydi. Bir de milletin lafı iyice bunalıma girmişti. Okula gidip geliyordu bir gün bir baygınlık geçirdi otobüste. O gün hamile olduğunu öğrendi. Bu işler hiç dilemeyle olmuyor. Şu anda hamile kalacağım demekle hiç olmuyor. Ben mesela istemiyordum. Ama oldu. Amenna. Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince. Çok şükür 2,5 yaşında bir kızım var. Rabbim sana da nasip etsin
biraz kendinle çelişiyorsun sabahlara kadar dua ediyorum diyorsun ama sanki bir tık isyan da var gibi. neden olmuyor, herkesin çocuğu var benim yok vs. duada ısrarcı olmak ayrı, duaya isyan karıştırmak ayrı.
Canım toparla kendini hayat tam olarak böyle bir şey o yüzden sınav diyoruz ya. Birilerinin çok kolay ulaştığı şeylere sen çok büyük mücadeleler vererek ulaşıyorsun o yüzden adı imtihan dünyası. İnşallah tez zamanda senin kucağını doldursun evinden şen kahkahalar yükseltsin ama karamsarlığa kapılma canım bir arkadaşım dondurulmuş embriyorları transfer ettirmeye gidecekken öğrendi hamile olduğunu Rabbimin ne zaman nasıl vereceği bilinmez İnşallah güzel haberlerini alırız seninde
O kadar iyi anliyorumki seni hislerini sanki elinden kacmis ucurtmasinin pesinden kosuyor gibi hissediyor insan bir donem hamile gorunce basimi cevirirdim bende en son vazgectim tamam dedim olmuyorsa vardir rabbimin bir bildigi aklimdan cikarmistim sonra mucize gibi geldi tosbigim o kadar tedaviye igneye ilaca gelmemisti yani demem o ki nasibindevarsa o senii bulur ve insan en cok istedigiyle sinanir
1,502,294 soru
24,529,372 cevap
359,905 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın