Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
ben ne yapym bu durumda
0
oy
178
göst.
18 Nisan 2023
Aile
kategorisinde
Sevgi yilmaz
(
8
puan)
tarafından
soruldu
18 Nisan 2023
admin
tarafından
kapalı
Ben ilk gelinim kızlar kayannam zamanında bana çok karsirdi markete gtsemnlaf yapardı yeni gelinsin fln dye neyse o konuları aştık zamanla eşim hep destek oldu aştık ama eltime öyle davranıyor du eltim sessiz degl dye hep disladilar bende hep sakin.kalandanim biz kaynanmla bir yiyoruz ben calstgim için market alsverslerini ypiyorum şimdi izne cknca ayrlcan yne evimde ycem ama eltime aynı ilgiyi gostermyor eltim bana bileniyor mesela bugün bütün gün gezms kaynanama dems anne yemk yapmadim kahvaltı türü yapalım mı dems kaynvaldemde evde bize yemek var şimdi bu yemeği atamam seviyorsan gelin dems oda alınmış kabk etmedi dye her gün çarşı da geziyor ya annesnde yiyor yada dışardan ama bu sfer bana bileniyor iki üç gün konusmadig oluyor sonra tekrr konusyorz ben napablrm ben arada kayınvalideme diyorum anne çağır gelsinler diyorum öyle cagiryor ama hep gönülsüz ben DHA ne yapabilrm ki btun gün çalışıyorum zaten kavga etcek halim yok kimseyle ben yemeği ayirsamda kayınvalidem boş brakmyor ama eltime öyle değil bende bu durumdan rhtsiz oluyorum cnku bana patlıyor hemen onu seviyorsunuz diyor bı an önce birikim yapıp uzak şehirde otrmk istyorum sadece clsiyorum dye bı senedr bir yiyoruz evimiz ayrı
notu ile kapatıldı:
Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.
3
Cevaplar
0
oy
18 Nisan 2023
FilizEymen
(
8,357
puan)
tarafından
cevaplandı
Bosver karisma
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
18 Nisan 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Boşver canım o nasıl davranıyorsa sana sen de öyle davran. Surat mı asıyor sen de as, konuşmuyor mu sen de konuşma. Konuşuyor mu sende mesafeli bir şekilde konuş. Kaynanana da çağır filan deme. Ne halleri varsa görsünler.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Nisan 2023
Glstanbeste
(
296
puan)
tarafından
cevaplandı
Sizi anladım fakat benzer durum tam tersi olarak bende yaşıyorum. Ben küçük gelinim 2 yıl olacak eltim de 7 yıllık evli. Kayınvalidem onunla daha samimi oturması kalkması gezmesi toxması yemesi içmesi. Benimle daha resmiydi. İlk başlarda sıkıntı yaptım eşime söyledim kayınvalideme eltime karşı mesafeli oldum. Şu an halen öyleyim. Ama asla kayınvalidemle bu konuda yüz göz olmadım. Ne gerekiyorsa yaptım ama fazlasını yapmadım Eşime bahsettim biraz ama kayınvalidem hiç bilmiyor. Tabi bir nevi onlara eyvallah etmedim daha iyi onlar iyi olsun ki bana çok bulaşmasınlar. Yani demem o ki kayınvalidenizin ayrımcılık yaptığını düşünüyorsanız siz kendinize düşeni yapın gerisine karışmayın.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
156
göst.