Alıp duvara atasım var onu. Geçen bizi nerden estiyse iftara çağırdı. Sordu ne yemiyosunuz diye. Bana fark etmez de abin soğan, pırasa, et yemez dedim. Gitmeden dedi ki bana " gelin sen de tatlıyı yap" oldu olacak gel yemeyi bizde yiyelim dedim. Yaptım yine de. Gittik çorba yapmış bol soğanlı. Pırasa yemeği yapmış. Et yapmış. Pilavı yenmiyordu bile. Tatlıya geçtik. Bu ne malzemeden mi çaldın dedi.
Dün de eşim onları çağıralım ağırlama görsünler dedi çağırdı sabah yazdım ona böyle. Verdiği cevaba bak yaa sinir ediyor adamı. İftara falan çağırasım kalmadı artık
Yani insan bu sevmediği birine duvardan duvara vurmak istediği birine böyle samimi konuşmaz
ikinizi tanımıyoruz tabi ama bu konuda senin görüşün daha önemli tabi konuşma sekli boylemidir yani bazı insanlar şaka mı yapıyor gercekmi ayırt edemiyorsun ya o tiplerdenmi
belki ben öyle düşünüyorum yani 2 gorumcem var biri benden büyük diğeri küçük şimdi büyük olanla pek böyle sakamiz yoktur ama küçükle çok sakalasiriz
yani eminim o bana yazsa napim diye onun cevabida bu olur o yazsa benimde cevabım ayni olur
belki senin yaptığın tatliyin tadına doyamiyodur fazla kaçırmaktan korkuyodur ondan sen yapma demiştir
bence böyle görümceye ekmek arası Nutella sür yesin
Sende onun size yaptıgini yap , ne yemiyorlarsa öğren , koy önlerine, Allah'ım ayar oluyorum böylelerine yaa ziftin pekini yesinler
401,006 soru
12,000,026 cevap
36,182 kullanıcı