0 oy
586 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (108 puan) tarafından
Adet sonrasi 1 gun arayla iliskide hamile kalan var mi bi de boyoe deneyeyim istiyorum 

9 Cevaplar

+3 oy
(1,797 puan) tarafından
Böyle postlara cevaplar MAŞALLAH böyle soru açın herkes cevap yazar. Bi post açtım oda ile ilgili iki kişi cevap yazmıştı kapattım bende. Ama kayanana cinsel ilişki postu açın bakın nasıl da cevap veriliyor. Post sahibi yanlış anlama senin için demedim 
tarafından
Valla bu itirazlara karşılık olarak herkes istediği postu açar bilemem ne diye çemkiriyorlar ama haklısın. Sonuna kadar.
(50,576 puan) tarafından
ben suan girdim.senin postu gormedim.bunu gördüm cinsellik dedikodu kaynanaya gore degil girdigimde en ustte hangi post varsa ona gore yaziyorum.
bende kizimin atesi icin açtığımda iki kisi yazmisti hemde samimi olduklarım aktifti demek ki girmek istemediler yazmak zorunda degiller
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adetten 2 3 gün sonra ztn yumurtaliklar yenileniyor hamile kalma olasılığı yüksek oluyor Rabbım gönlüne göre versin 
(108 puan) tarafından
Amin isteyen herkese hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin
0 oy
(12,980 puan) tarafından
Öylesi daha sağlıklı zaten canım 2 3 günde 1 şeklinde en son yumurtlamanin yüksek olduğu güne denk getir
0 oy
(805 puan) tarafından
Benim adet bittiği gün olmuştu ilişkim ve hamile kalmışım. Hep yumurtalama gününü takip ederdim olmazdı. Olmaz dediğim günde oldu . 
tarafından
Benimde öyle oldu kız sjssj
(660 puan) tarafından
Aa gerçekten mi bende adetten sonra gebelik olasılığı düşük olur diye ilişkiye girmem yumurtlama zamanini takip ederim bende gebelik istiyorum da. Birde böyle denemek lazım
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Ben ne zaman vazgeçtim o zaman gebe kaldım ve şuan keseye göre adetten bir hafta sonra oluşmuş bebeğim
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Evet bizim öyle oldu. 2. İlişki ile hamile kalmiştim şükür. Doktorum yumurtlama takibi yaptı ultrasonla. Bir gün ara ile gün verdi. 
0 oy
tarafından
Ben  o ay adetimin bittiği ilk gün 3 üst üste ilişkiye girmştm ve sonuç o ay hamileydim 
0 oy
(396 puan) tarafından
Ben adetten 1 gün sonra hamile kaldım şuan 22+1 olduk 
0 oy
(684 puan) tarafından
Adetten yıkandığın akşam yumurtalama döneminde hamilelik riski çok aşırı yüksek. 
(108 puan) tarafından
Oyle yaptim bir gun degil bir gun iliski yapiyorum denk getireyim diye :)
(684 puan) tarafından
Ama kafaya takmamakta çok önemli unutma :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 575 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 359 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 110 göst.