0 oy
523 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (348 puan) tarafından
Hamileyim eşimle bugün biraz sıkıntılıyız eşimin dedesi köye gelmeyin dedi kayınvalidem kendi babasına gitti bende babamgil ile kendi köyüme gideyim dedim eşim ben kendi köyüme gitcem sende gelcen dedi ablamı 6,7 aydır görmedim köyümde vakit geçirecektik bende aramız düzelsin yumusasin diye hamileyim bana yardım et bebişimiz düşmesin dedim yüksek yere çıkcatım eşimde düşersen düş bebekte ölüyorse ölsün dedi çok kırıldım sırf kendi köyüme gitmek istedim diye bunu dedi

8 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Valla böyle hanzolari baba yapıyorsunuz ya vay anam vay
-Reklam-
0 oy
(1,086 puan) tarafından
Yuh yuh yuh bebekte ölüyorsa ölsün nedir senin eşin tm bir cahil cnm kusur bakma
(348 puan) tarafından
normalde böyle şey demezdi çok şaşırdım ve kırıldım gerçek yüzünü gösterdi:((
(1,086 puan) tarafından
Vlah  cnm senin adı üzlüdün öyle cahil esin oldugu icin
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Allah korusun . Nasıl kıydı da öyle söyledi ağzından yel alsın duvara çaksın 
(2,831 puan) tarafından
Canım Allah aşkına sinirle söylenecek söz mü bu sana küfür etseydi mesela madem ki sinirden kuduruyordu.  Ama bebeğine böyle demesi çok acımasızca zaten önemli olan sinir anıdır sinirsiz herkes iyidir
(348 puan) tarafından
affedilcek birşey değil canım ben burnundan getiriyorum boyle birşeyi affedemem
(2,831 puan) tarafından
Eee ne yapacaksın ki en fazla küsüp konuşmayacaksın oda peşinden gelecek surunecek falan . Bunlar çözüm değil al karşına konuş utandır onu . Ciddi bir dille tekrarlarsan kabul etmem de yanlış bir şey olduğunu ona anlat
(348 puan) tarafından
yanlış oldugunu biliyor bende bunu yüzüne vurdukça iyice utancak
(2,831 puan) tarafından
Utanmalı.  Allah akıl fikir versin
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Şimdi bu laftan sonra inadına kendi köyüne gitmezsen sen daha fazlasını yaşicaksın haberin olsun 
(348 puan) tarafından
biliyorum bakalım Allah büyük bakalım
0 oy
(14,186 puan) tarafından
Bazi taviz verilmemesi gereken  konularda taviz verirseeniz boyle oluyor ozunu gostermis ailem yani ailem otesi yok bu zamana kdr her dedigini yaomissin sanirim 
(348 puan) tarafından
yok zaten yeni evliyiz ilk defa böyle gördüm zaten
(14,186 puan) tarafından
O zaman bastan tavrini koy demekki ozu bu daha kotu
(348 puan) tarafından
aynen öyle
0 oy
(54,507 puan) tarafından
çok fena ya insan dusmaninin cocugu için oyle diyemez.
(348 puan) tarafından
aynen öyle canım o şimdi basina ne gelicegi biliyor benim onu affetmeyeceğimi biliyor
0 oy
(314 puan) tarafından
Allahım yardım etsin size böyle adamlar da baba oluyor işte sonrada babayiz diye ortalikda geziniyorlar  gerçekten bunca insan o haberin mujdesiyle yanıp yakınırken ne diyim
(348 puan) tarafından
bide düşük riskim var saçma bir sebebten sinirlendi kızıp onu dedi ama şimdi basina ne gelecek biliyor onu affetmeyeceğegimi burnundan getircemi biliyo
0 oy
(26,410 puan) tarafından
Merak ediyorum doğumda gelip o çocuğu kucağına slip sevdiğinde hiç utanmayacak mi? Hiç sanmıyorum 
(348 puan) tarafından
Utanmaz böylelerinde utanma olmuyor ama.bende sevdirmem böyle böyle diyordun derim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,935 soru

24,393,651 cevap

349,498 kullanıcı

...