0 oy
720 göst.
Diğer kategorisinde (1,139 puan) tarafından
Esimin iş yerinde bir abla var. Bu abla bir adamla evliymis daha sonra adamın en yakın arkadaşı bunların yaşadığı şehre geliyor kalacak yeri yokmuş bu ablanın evinde yatıya kalıyor onlarda yiyor içiyor sonra adamın karısına göz koyuyor kadınla sevgili oluyorlar sonra bu abla ilk kocasından ayrılıp o adamla evleniyor. Yani bu durum ilk eşi için ne kadar zor ya. Duyunca çok etkilendim çok üzüldüm hala aklımda 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bişey anlamadım tekrar okuyim en iyisi 
tarafından
Ha yani kadın ihanet etmiş
tarafından
Kadın eşinden boşanmış eşinin  arkadaşıyla evlenmiş kız
(1,450 puan) tarafından
Bu yorumun +alir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Müge anlıdaki Rabia gibi aynı kocamın arkadaşı geldi evde içki içtiler diyor sarhoş oldular eşimin arkadaşı bana yaklaştı benimde boşluğuma geldi beraber olduk diyor 3.çocuk arkadaşından olabilirmiş  Allah ıslah etsin çok kötü şeyler ya 
(1,139 puan) tarafından
Müge anlı özlemiyorum ama çok ağır bir durum.
tarafından
3. Çocuk 3 yaşında sadece Onu alıp başka bir adama kaçıyor çocuk kimden olduğu belli değil kocası ve kocasının arkadaşı benden benden diyor bana benziyor diyor berbat bir durum ya
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Ay bu kadına bir de abla mı diyorsun ahlaksizlara lütfen itibar etmeyin pislikler bunlar ya eşine de de sanane elalemin hayatı böyle bir insana selam bile verme 
(1,760 puan) tarafından
Elin adamını evine götüren kocası daha da suçlu kimse nikah dusen adamı yatılı misafir etmesin
tarafından
Hata iki taraftada varmış ama karısıda hazır bekliyormuş bacım ılk fırsatta başka adamın koynuna girmiş
(1,760 puan) tarafından
Tencere kapak misali hiç acınacak tarafları yok
tarafından
Evet evlerden Irak böyle insanlar
(1,760 puan) tarafından
Gözü açık olmalı ya insan göz göre göre ne dolaplar dönüyor
0 oy
(600 puan) tarafından
Canım islamm. İslam'da birbirine namahrem olan kadın erkek bi arada oturamaz . Uysalardı başlarına böyle bir şey gelmezdi . Şeytan , nefis hiç durmaz böyle ortamlarda . 
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Bı erkeğin eve arkadasini getirmesi kadar yanlış bir şey olamaz.

Babam bu yüzden eve asla yabancı erkek sokmazdi abimlerede izin vermezdi getirmelerine.
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Ben adam için hiç üzülmedm  cnku bir adam karısının ve çocuklarınin olduğu bir eve tek başına bir adam sokmamalı 
0 oy
(890 puan) tarafından
Adam en başta evine arkadaşını getirerek yapmış hatayı. Abisi değil kardeşi değil ne işi var eşimin çocukların arasında arkadaşının. Allah ıslah etsin ama kadında da suç var nasıl rahat etmiş o adam varken demekki o da rahat olmuş ki adama bu fırsatı vermiş. Ne bileyim büyük konuşmayalım Allah başa vermesin 
0 oy
tarafından
Biz de bir söz vardır; bacisinin kirigini kardeşi, karısının kirigini kocası getir diye. 
tarafından
Babam da çok söylerdi bu lafı
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Evet kadın suçlu ama bir erkek eşinin olduğu eve başka bir erkeği alamaz ya uymaz böyle şeyler gitsin otelde kalsın 
0 oy
(15,821 puan) tarafından
Anlamadimki bu anlattiğin abla mi kocasinin arkadaşiyla evlenmiş. Sen kime üzüldün kadinaa mi yoksa eski kocasina mi? 
(7,780 puan) tarafından
Abla diye bahsedince sanki kadına üzülüyormuş gibi dimi bende öyle algıladım :⁠-⁠)
(15,821 puan) tarafından
Yani bi kadin diye bahsetse anlarimda abla diyince öyle anlaşiliyor.
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Böyle bir kadından hala abla diye bahsetmen peki.
(1,139 puan) tarafından
Hitap seklinde söyledim ben kadınla hiç konusmadjm tanımıyorum sadece adını duydum
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Neye üzüldün anlamadım bekâr adamın evde işi ne   kadın zaten niyetliymis o olmasa başkasına kaçardı seven kadın zatı eşine getirme eve derdi 
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Rabbim uzak etsin böyle şeylerden çok kötü çok. 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 872 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 440 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 378 göst.
1 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu

411,020 soru

12,371,010 cevap

42,405 kullanıcı

Kategoriler

...