0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (1,021 puan) tarafından
Geçen sene kayınvalidemin çalışıyor onu göremeyeceğiz diye akşam gittik kayınbabamon çalışmıyor evde 

Neymiş sabah ayrı gelip onun bayramını kutlu almışız akşam ayrı gelip annesinin bayramını kıtlıcakmışız baya Bi kavga gürültü oldu bende elini öpmeden çarptım kapıyı çıktım ben çocuk değilim kimse beni azarlayamaz eşimin izni yok zaten sabah akşam sana gelirsek ben kendi annemlere babaanneme ona buna nasıl gideceğim eşimle neyse sonra gene azarlsyarak özür diledi Bişey demedim sessiz kaldım uzun bir süre gitsek te konuşmadık neyse şuan aramız iyi 

Eşim bu sefer sabah ayrı akşam ayrı gidelim diyor bende kabul etmiyorum niye iki kere gideyim aynı eve eşimim izni yok niye sadece bayram onlara mı geldi sonuçta 

Kendi annem yarın için kahvaltıya çağırdı börek kavurma vs vs canınız çekmesin bişeyler hazırlıyormuş  bu senede kayınbabama gıcıklık olsun diye sabahın köründe saat 4 te gidelim uyandıralım hem annesi evde hemde babası ikisinkini kutlayalım beraberaber namaza gidin sonra annemlere geçelim dedim ama eşimde bunu kabul etmiyor

Neymiş kahvaltıyı annesigilde yapcakmışız sonra o beni annemlere bırakır işe gidermiş

Ee benim annem babam eşşekbaşımı benim babam niye kutlanıyor ozaman bayram sabahı kutlanıyor ilk babaların eli öpülğyorsa niye benim babam baba değil mi 

Kayınvalidem sabah işe gidiyor 5te ee ben hazıdlıycam kahvaltıyı ben gecenin 5inde ne hazırlıyım onlara bayram kahvaltısı bebeğimle hasta zaten bayramını kutlayalım gidelim kahvaltıya ne gerek var annemler çağırıyor zaten diyorum ee olmaz mış niye olmaz ben babasının bayram sabahı karnını doyurmaya gitmiyorum ki elini öpmeye gidiyorum oturursun elini öpersin namazına gidersin namaz çıkışı annemlere gideriz 

Kızlar haksızmıyım ama niye sadece onun annesi babası önemseniyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keşke birer ailemiz olaydı da sen de mi bende mi tartismasi yapsaydik
(135,792 puan) tarafından
yagli çörek yaptinmi
tarafından
Anam yapmıştır kiz
ben senden istiyodum ama ;)
tarafından
Ben bilmem:)
allah seni yaa ☺️
-Reklam-
0 oy
(15,887 puan) tarafından
Madem akşam ailecek bir arada olacaklar akşam gidin kaynananlara. Ne fark ediyormuş ilk gidilince anlamiyorum. Kahvaltiya annenlere gidin akşam yemeğine de kaynananlara gidin olsun bitsin. Ne bir orasi bir burasi mekik dokur gibi. 
(1,021 puan) tarafından
Bu kayınbabamon densizliği işte
Bayramda ilk gelir babaların eli öpülürmüş sonra millete gidilirmiş biz başka biyere gitmiyoruz zaten eşim çalışıyor herkesin derdi tribi ayrı olan bana oluyor herkesin ortasında kalıyorum eşim bana şey yapıyo annemler bana kayınbabamon bana benim özel güçlerim yokki herkesi memnun edeyim bu sefer annemler şey yapıyor madem ilk babaların eli öpülür bana neden gelmiyorsunuz bana da gelin ozaman sabah diyor ama eşim bunu kabul etmiyor bu sefer hep kötü ben oluyorum
(15,887 puan) tarafından
O zaman bi plan yapin. Ramazan bayraminda senin ailene  kurban bayraminda onun ailesine gidin. Hep onun ailesi olamaz.
(1,021 puan) tarafından
Gelde bu eşime anlat babası bitane babası haksızsa bile haklıdır onun gözünde kurbanda mecbur onlara gidiyoruz çünki kurbanı onlarla birlikte köyde kesiyoruz babam kasap ve kurban bayramında evde olmuyor
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Bu kadar saçma bir tartışma... O kadar da gereksiz uzamış ilk gitmenin ne mantığı var ilk oraya gidince kayınbabanın başı göğe erecek herhalde. Senin de bir ailenin plduğunu unutmuşlar. Evde değillerse ayrı ayrı gidip gelmek ne kadar mantıklı. Sen doğru düşünüyorsun ama eşin bu konuda yanlış bence 
(1,021 puan) tarafından
Demi ay ayy deliricem valla rezil olup gelecem bayram da ben düşünüyorum sabah kalkarız o namaza gider evde biz bize kahvaltı yaparız sonra gene gidelim babasına akşamda annemlere gidelim ama yok herkes birbirinden inatçı o diyo bana gel o diyo bana gel ben hergün görüyorum zaten hepinizi uzak memleket değil bayramda ha sabah gelmişim ha akşam gelmişim ne fark eder başka yerlere gitmiyorum sonuçta yine ilk size gelicem sadece kavga çıkarmak huzursuzluk annem de diyoki ben size özeniyorum kahvaltılar hazırlıyorum torunuma kıyafetler bayramlık lar alıyorum gidip hiçbişey yapmayana kıymet veriyorsunuz diyor ee doğru ben kayınvalidemlerden ne bayramlık gördüm çocuguma ne hazırlık ben gidip ben yapıyorum yiyorum topluyorum
(2,377 puan) tarafından
Doğrudur bacım bir şey diyemem. Eşinin mantıklı düşünmesi gerek. Sana ayak uydurması seni dinlemesi gerek. Valla Allah yardımcın olsun basit ama çıkılmaz mesele haline gelmiş.
0 oy
(17,451 puan) tarafından
Abarttın gibi sanki. Koca 1 gün kaynanalara ayıracak bi yarım saatin 1 saatin yok mu. Sonra istediğin kadar annenleri görürsün bence. Ah ah keşke annemler burda olaydı da  5 dk görmeye bile razıydım 
(1,021 puan) tarafından
Sabah 8 e kadar vaktim var eşim işe gidiyor iki aileye de göre eş le birlikte bayramlaşmaya gelinmesi gerekiyor yoksa yine kavga
Yoksa niye dert edim
0 oy
(775 puan) tarafından
Bu ne Allah aşkına aynı eve niye 2 defa gidilir saçmalık valla eşin mantık yürütsün biraz kayınpederi de öyle yani... Akşama gidin ikisiyle de bayramların işte ne var bunda ilk kayınpederin bayramını kutlayınca başı göğe mi erecekmiş nolacakmış anlamadım yani valla bu adamlar hep bi tuhaf bende de var bitane malesef 
(1,021 puan) tarafından
Öyle öyle görümcem hayatta kalkamaz öğlene kadar yatar kayınvalidem zaten işe gidiyor ben niye sabahın köründe oraya gidip kendime kahvaltı hazırlıyorum ki sırf oda yesin diye bence o bayramlaşmaya değilde önüne sofra kurdurtmaya adam arıyor bide kısıtlı zaman yani saat 8 de eşim işe gidecek niye elimi, i ayağımıza dolandırıyprsun ki eşim belki doyamadan kalkıp gitmek zorunda kalacak o sofradan ee bende mecburen eşim beni götüreceği için kalkmak zorundayım ee bulaşık olacak toplasan bir dert toplamadan bir dert

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 178 göst.
28 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 377 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,289 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 424 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 552 göst.
18 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,096 puan) tarafından soruldu

412,081 soru

12,405,381 cevap

44,577 kullanıcı

Kategoriler

...