0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
Dün görümcemle ilgili post açtım o konuyla ilgili. Ondan sonra bayağı tartıştık. Asla kötü söz demedim hakaret etmedim. Onun nasıl Bi insan olduğunu yüzüne vurdum. Tabii doğruları duymak kimsenin hoşuna gitmiyor. Yazdıklarım zoruna gidecek olmalı ki her yerden engelledi beni. Eşimi aramış bana sahip çıkmıyorsun para sizi bozdu deyip bela okumuş. Hangi para merak ediyorum. Adamın 200 bin borcu var gelir 1 se giden 3 bizim evde. Doğruya doğru. Hemen ağlaya ağlaya annesini babasını aramış koca kadın. Yaşça da büyük benden bu arada. Hakkımda ne dedi hiç bilmiyorum. Onların yanına geldik konu konuşuldu baktılar ben haklıyım. Dediler ki bizim hatrımız varsa huyuna git. Ben de dedim sizin hatrınız var ama ben beni aşağılayan birinin huyuna asla gitmem. Yarın bayram, gelecekmiş buraya. Asla ve asla yakın olmayı, konuşmayı dahi istemiyorum. Kaynanam konuş et derse ne diyeyim.. Ben mi çok yanlış düşünüyorum..? 

2 Cevaplar

0 oy
(51,903 puan) tarafından
ustume gelmeyin kalbinizi kirmak istemiyorum de 
-Reklam-
0 oy
(247 puan) tarafından
Mesafeni koy ama bayram gunu de kusme byramlas ama daha sonrasinda mesafeki ol bence mesafe herkez icin cok iyi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

411,299 soru

12,381,197 cevap

43,194 kullanıcı

Kategoriler

...