0 oy
592 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (439 puan) tarafından
Saat 10 gibi telefon çaldı eşimin yeğeni dayı gel is var diye eşim kalktı gitti . 1 saat sonra aradım nerde kaldın diye bana sürpriz yapmışlar doğum günüm Dye dükkandayz dedi . Iyi tamam dedim . 

Saat 12 oldu aradım noldun nasıl geleyim çocuklar okadar hazırlık yapmış diye saat 1 e geliyo daha yok ama ben bekliyeyim beyefendi yi.  Normalde de adam sevmez doğum falan ama bugün keyifli geldi heralde !!

Tek iyi tarafı kalktım evi topladım ettim kanepeye çek lavaboyu yıka şimdide mutfak dolaplarini siliyorum sinirden . Belim koptu ama durmak yok . Başka sinir atamiyorum

9 Cevaplar

0 oy
(2,483 puan) tarafından
Sen niye kutlamadin ki canim
(439 puan) tarafından
Yaptım tabi ki canım hatta dünden yaptım . Sasirsin sevinsin diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen hazirlik bisey yapmismiydin canim
(439 puan) tarafından
Yaptım canım dün yaptım bugün beklenti de olur diye ama boss
tarafından
Bence sinirlenecek bisey yok ya, cunku dogum gunu. Neguzel deger verip mutlu etmek istemisler. Bir gun oncesi sen kutlamissin bugunde onlar kutlasin neguzel iste. Seviliyor demekki. İyi eglenceler de bence islerini bitir yat bence hevesini kirma. Senin dogum gununde ailen arkadaslarin da ayri kutlasa sen eve geldiginde burnundan gelse nekadar uzulursun bence gereksiz sinirlendin
(439 puan) tarafından
Doğum gününü kutlamalarında sıkıntı yok ama niye geceye kadar saat 1.30 daha yok  yok
tarafından
Hmm evet biraz abartmis bi yarim saat daha bekle bakalim canini skma.
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Canim belliki kalabalik kutlanmis hosuna gitmis mutlu olmus mutlulugunu bozma bosver 
(439 puan) tarafından
Canım benim sevmediğim tek şey gece olmasi . Gece evde olsun eşim ya . Bu çocuk sürekli akşam 10 dan sonra arıyo hadi hadi
(5,910 puan) tarafından
Hep mi gece disari cikiyorki
0 oy
tarafından

Evden kaçışını kutlamış demekki adamcagız:D

0 oy
(5,936 puan) tarafından
Sıkma kuzum tatlı canını gelir birazdan 
0 oy
(78 puan) tarafından
Kiz delimisin vur kafayı  yat uyu ne halı varsa gorsun
0 oy
tarafından
Aman dikkat et de kendine zarar verme bende kocaya kızınca kendimi temizliğe veriririm 
0 oy
(845 puan) tarafından
Ne kadar düşüncesizler. Karısı evde bekler diyende mi olmamış 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 376 göst.
16 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
78 cevap 1,823 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıhanınannesi (2,040 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 423 göst.
16 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,066 puan) tarafından soruldu

409,543 soru

12,310,186 cevap

38,677 kullanıcı

Kategoriler

...