0 oy
60 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar 11 ay önce düğüm yaptım ve sık sık  14 günde bir adet  oluyorum  neden öyle oluyor sizinde başınıza geldimi hasteneye giyim emzirdigim içinde ilaç vermediler

3 Cevaplar

0 oy
(14 puan) tarafından
Post yukarı çiksin
-Reklam-
0 oy
(1,535 puan) tarafından
Ben de doğumdan 7 ay sonra senin gibi 14 günde bir adet oldum 3-4 kere 14 gun hatta bir hafta arayla olmuştum , hormon testlerime baktılar önemli bişey cıkmadı sonradan düzene girdi 
(14 puan) tarafından
Peki ne zaman kadar öyle oldun benim neredeyse bir sene olacak of bu durum artık canımı sıkıyor
(14 puan) tarafından
Ama hamile kalmayı çok istiyorum hiç kurunmadım ama daha da olmadı bi sene oldu
(1,535 puan) tarafından
Seninki cok uzun sürmüş neden doktora gitmedin yada gittin mi? 3-4 ay sonra düzeldi
(14 puan) tarafından
Yok gittmedim ne yapsam ya
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Düğüm derken doğum demek istediniz galiba 

Doğum dan sonra ilk 1 sene adet düzensizliği olması normal kabul edilir rahmin toparlanması adına 

Yorumlarda hamile kalmak istediğinizi söylemişsiniz emzirdiğiniz için sütünü koruyordu ve 14 günde bir yumurtlama gerçekleştiği için büyük ihtimal ya o aşırı nadir yumurtlama zamanının tutturamıyorsunuz yada çokda sağlıklı yumurtalar üretilmediği için olmuyor olabilir 

1 ay daha bekleyip daha sonra farklı bir doktora görünüp genel rahim muayenesi yaptırın doğumdan 1 sene sonra zaten her kadının yaptırması gereken bir muayene 
(14 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Bizim kiler diyurlar sen bebek emziriyorsun ondan olmiyur
(14 puan) tarafından
Ben hamile kalmayı çok istiyorum duva edin Allah yardımcın olsun
(1,021 puan) tarafından
Emzirmek de korur tabi ki ama emzirip hamile kalan da çok sizin yumurtlama dönemini kısalmoş hangi dönemde yumurtluyorsunuz şuan hesaplamak ve ona göre ilişki yaşamak zor şuan ki şeyiniz adeti düzenlemek  olmalı
(14 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun  emzirme olsa olmaz demi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pinar_07 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Serpilayazz (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu