0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından

Hanimler benim mide şişkinliği var ve bu şişkinliği bitirmek istiyorum ne yapmam lazım birde sanki böyle midemden ağzıma kadar yanma var böyle bu hastalığı olanlar beni anlar ne yapmam lazım bu şişkinlik bitsin diye. Hamile gibi görünüyorum yaşım çok küçük daha 22 yaşındayım bu ne hastalıktır yahuu.:(((((

3 Cevaplar

0 oy
(5,309 puan) tarafından
Bende de reflu var yemene içmene çok dikkat et cnm azar azar ye   saat 9 dan sonra birşey yeme mi mide yanmasi olmazsin hep hareket et yemekle beraber asla şu içme mideni şişirir 
(134 puan) tarafından
Yok zaten çok su içmiyorum sen su içme diyorsun diğerleri su iç diyor ne yapacağımı sasirdim
(5,309 puan) tarafından
Su  mide asidini artırır cnm  zaten o midende yanmaya sebep veriyor
-Reklam-
0 oy
(121 puan) tarafından
İngiliz karbonatı kullan eczanede satılıyor tek çare bu oldu bana 
tarafından
Mide ağrısına da iyi gelir mi acaba acı bir şey yesem o gece sabaha kadar uyuyamam midem sanki çayır çayır yanıyor
tarafından
İyi gelir ama günlük 2.5 litre suyu aksatmaman gerekiyor onu icerken
(134 puan) tarafından
İngiliz karbonatı mide yanması için mii. Ben bu midedeki şişliğim bitsin diye de sorudm onun için ne yapmam lazım hamile gibi görünüyor karnim
tarafından
Evet İngiliz karbonatı canım günlük 1 bardağa 1 çay kaşığı
(134 puan) tarafından
Bu sayede midemdeki şişkinlik giderse size hep dua edecemm çok teşekkür ederim inşallah bu şişkinlik gider en fazla onu kafaya takiyorum
tarafından
Yemekten yarım saat önce için veya yemekten 3 saat sonra
(134 puan) tarafından
Tamam canım
tarafından
İnşallah iyi gelir canım❤️ hamileyken kullandım özellikle yanmami anında kesiyordu
(121 puan) tarafından
Benimde hem şişkinlik hem ağrı hem yanma var asit geceleri boğazıma kaçıyor ingiliz karbonati olmadan yaşayamam herhalde :)
tarafından
Zuhal herzaman iciyormusun ben 2 buçuk lt  su olayından dolayı içemiyorum
(121 puan) tarafından
İlk ogrendigimde 15 gün boyunca kullandım midem iyileşti böyle hafta ara verdim sonra 15 gün daha kullandım midem normale döndü simdi midem eksidikce yada ağır bisey yersem rahatsız edeceğini bildigimde içiyorum düzenli değil simdi
tarafından
Bende öyle içiyorum ama bazı seylerede iyi geldiği için düzenli hale getirmek istiyorum olmuyor hergun o kadar su icemiyorum
0 oy
tarafından
Benimde midemde yanma var şiddetli bir şekilde bu gece o ağrıyla uykudan uyandım evde ne kadar ağrı kesici varsa içtim mide ağrısı çok kötü bir şey 
tarafından
Karbonat alabilirsiniz günlük 1 su bardağına 1 çay kaşığı ama suyu aksatmayin
(134 puan) tarafından
Normal bildiğimiz karbonat dimii.
Diğer arkadaş ingiliz karbonatı demiste
tarafından
İngiliz karbonati canim
(121 puan) tarafından
Normal değil ingiliz karbonati eczaneden alın kaynar suya 1 çay kaşığı kadar ilidiktan sonra için

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
13 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
28 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
4 cevap 114 göst.
14 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umutsuzmutsuz (37 puan) tarafından soruldu

410,098 soru

12,330,747 cevap

39,208 kullanıcı

Kategoriler

...