Hanımlar eşimin ailesi evliliğimiz süresince maddi manevi hiçbir yüke girmedi sadece iki bilezik aldılar onu da 1 ay takmadım borç var diye ama borc evlilik öncesi eşimin giderlerine aitti benimle alakası olmayan bir tek alyans aldılar neyse ki bu var dedim sonra onunda veresiye alındığını öğrendim neyse sorum bu değil gel zaman git zaman aradan 3 yıl geçti kayınvalidemin üstün çabalarıyla birçok sorun atlattık boşanma eşiğine geldik neyse sonra aramız yapıldı eşim son bir kez anneme de şans ver o da dersini aldı dedi neyse fazla samimi olmadan bu zamana geldik bugün bayram ziyareti yaptık misafirleri de vardı onların yanında bana dediki sen niye altınlarını takmadın bizim gelin altın sevmiyor dedi o an cevap veremedim tutuldum yüzsüzlüğüne bir de o an cevap verirsem kavga çıkaracaktı çünkü asla eleştiriye gelmez ama bu bana dert oldu şimdi ben ne yapayım
Yarın arasam mı mesaj mı atsam yoksa biz onlara ya da onları bize çağırıp uygun dille yapmadığınız altını ben mevzu yapmıyorum ama sen de kalkıp böyle oyunlara girme desem