0 oy
407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (72 puan) tarafından
Hanımlar eşimin ailesi evliliğimiz süresince maddi manevi hiçbir yüke girmedi sadece iki bilezik aldılar onu da 1 ay takmadım borç var diye ama borc evlilik öncesi eşimin giderlerine aitti benimle alakası olmayan bir tek alyans aldılar neyse ki bu var dedim sonra onunda veresiye alındığını öğrendim neyse sorum bu değil gel zaman git zaman aradan 3 yıl geçti kayınvalidemin üstün çabalarıyla birçok sorun atlattık boşanma eşiğine geldik neyse sonra aramız yapıldı eşim son bir kez anneme de şans ver o da dersini aldı dedi neyse fazla samimi olmadan bu zamana geldik bugün bayram ziyareti yaptık misafirleri de vardı onların yanında bana dediki sen niye altınlarını takmadın bizim gelin altın sevmiyor dedi o an cevap veremedim tutuldum yüzsüzlüğüne  bir de o an cevap verirsem kavga çıkaracaktı çünkü asla eleştiriye gelmez ama bu bana dert oldu şimdi ben ne yapayım 

Yarın arasam mı mesaj mı atsam yoksa biz onlara ya da onları bize çağırıp uygun dille yapmadığınız altını ben mevzu yapmıyorum ama sen de kalkıp böyle oyunlara girme desem

6 Cevaplar

+1 oy
(682 puan) tarafından
Bnce arayıp soylemelisin eşine de şöyle hatta 
(72 puan) tarafından
Telefonda konuşmaya fırsat verir mi bilmiyorum  bir de konuşma esnasında şahitler olsun istiyorum çünkü olmayanı oldu bana böyle dedi falan deme ihtimali yüksek
-Reklam-
+1 oy
(4,383 puan) tarafından
Empatik düşünüyorum  evetttt acayip uy..uz ve sinir olurdum ama hicbir sey de yanmazdım.  Sanki bilmiyor mu altinlarin halini ahvalini. Basbasya tribunlere oynamış  işte.  Senin olmadığın  ortamda konu acilsa yine yapacak  vazgecmeyecek. O yuzdennnn amannnnnnn de gec.... benimkide ayni çünkü  ordan biliyom 
(72 puan) tarafından
Çok haklısın bu güne kadar aynı böyle yapıyordum ama artık içim almıyor aman demeyi
+1 oy
(1,125 puan) tarafından
Keşke o an tutulup kalmasaydın da " Hangi altınlar anne? " deseydin
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Ben olsam benim üzerimden hava atmaya kalkma birdaha denersen aynı şeyi almadığın altınları nasıl takacagim anne derim derdim . Çok net 
0 oy
(993 puan) tarafından
Eşinin yanında ara konuş bence 
0 oy
(18,851 puan) tarafından
Ben şu an duymazdan gelirdim başka zaman başka ortamda rövanşını alırdım. Hoş bana dense o an yapıştırırdım cevabını ama yani en çok hava atmak istediği akrabaların yanında desen on numara olur mesela 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 157 göst.
6 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 199 göst.
2 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birprensannesiiii (1,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 357 göst.
29 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde minaa20 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 399 göst.
29 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,859 puan) tarafından soruldu

412,520 soru

12,419,874 cevap

45,173 kullanıcı

Kategoriler

...