+1 oy
499 göst.
Diğer kategorisinde (451 puan) tarafından
Kızlar banyoda eşimiz ya da biz jilet kullanıp çöpe atıyoruz hani o jiletleri lütfen plastik bi şişe veya kaba koyup öyle atalım bugün başıma öyle bi iş geldi ki bana ders oldu.

Banyo çöplerini atmıştım içinde jilette vardı unutmusum büyük çöp posetinin agzını bağlamak için bastırırken işaret parmağım dik şekilde kesildi tırnagımda dahil çok canım yandı. 

Maalesef ağzı açık atılan jiletlerden dolayı çöpü eşeleyen sokak hayvanlarınında dili ağzı patileri nere denk gelirse kesiliyor çok canları yanıyordur.

Ben büyükçe bi şişeye biriktirip topluca atıcam artık size de söylemek istedim belki yapıyosunuzdur ama belki de yeni farkeden arkadaslar olabilir. İyi geceler iyi bayramlar ♥️

12 Cevaplar

+1 oy
(2,298 puan) tarafından
Inanir mısın hiç aklıma gelmedi bugüne kadar co cok teşekkür ederim canim.Allah razi olsn ve sana geçmiş olsun 
(451 puan) tarafından
Tesekkür ederim canım artık dikkat edelim ♥️
-Reklam-
+1 oy
(1,628 puan) tarafından
Hiç aklıma gelmeyecek güzel bir konuya değindin, çok teşekkür ederim, bundan sonra mutlaka dikkat ederim...
(451 puan) tarafından
Rica ederim farkındalık oluşturmak güzel♥️
0 oy
tarafından
Ben cam kırıkları kesıcı herseyı plastık seylerın ıcıne koyuyroum kı cop karıstıran hayvanların agzı kesilmesin
(451 puan) tarafından
Dikkat etmek gerekiyor iyi yapıyorsunuz siz çok güzel bi düşünce
0 oy
tarafından
Aslında  bilip hiç dikkat etmediğim bir konuydu istemsizce. Çok güzel bir hatırlatma oldu. Allah razı olsun ❣
(451 puan) tarafından
Hepimizden Allah razı olsun. Düşünüyorum bununla bile sorguya çekileceğiz mahserde düşünsene hayvanlar zarar görüyor çünkü
0 oy
(2,994 puan) tarafından
Farkindalik olusturdufunuz icin tesekkur ederim  bundam sonra bende oyle yapacagim
(451 puan) tarafından
Rica ederim sizinde artık dikkat etmeye niyetlenmeniz güzel bosverip geçebilir bi çogu kişi. Aman bununla mi uğraşacağım diyerekten.
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Yıllardır ağzını peçeteye sarar öyle atarım sırf sokak hayvanları için eşime de tembih ettim saolsun oda yapar
(451 puan) tarafından
Peçeteyle sarmak yeterli gelmeyebilir canım hayvanların agızları kuvvetli yine de sen bilirsin
0 oy
(18,859 puan) tarafından
Şimdiye kadar aklıma hiç böyle bişey gelmedi. Camları da atmamak lazımmış. Yorumlarda gördüm. Neden düşünemedim ki şimdiye kadar. Dikkat ederim.ben de bundan sonra inşallah. Sağolasın 
(451 puan) tarafından
Ne demek farkındalık oluşturmak güzel keske koredeki gibi çöpün cinsine göre ayrı atma zorunluluğu olsa. Orda insanlar öyle alışmış karısık çöp atan görünce ayıplıyolar.
0 oy
(50,947 puan) tarafından
direkt banyo copunun icine atiyorum sonra mavi pieete koyuyorum
(451 puan) tarafından
Benimde banyo çöpüydü xanım sonra onu diğer çöplerle birlikte atayım  derken oldu bi daha atmıcam şişeye atıcam öyle çöpe atıcam
(50,947 puan) tarafından
en dogrusu aslinda
0 oy
tarafından
Birde cam kırıkları 
(451 puan) tarafından
Aynennn haklısın o da var.
0 oy
(8,292 puan) tarafından
Bende düşündüm bunu önceden video görmüştüm bununla ilgili, annemde hep yemek artıklarını felan çöpe dökmez bir poşete koyar kedilere hayvanlara verir o copun içine karistirmaz yani bende sonradan farkettim dikkat etmeye çalışıyorum 
(451 puan) tarafından
Çokk yazık ya düşünsene bundan bile hesaba çekileceğiz mahser günü
0 oy
(1,998 puan) tarafından
Ben evde plastik kağıt vs geri dönüşümleri ayrı topluyorum canım hem çöp kovası dolmuyor genelde onları da çöpün yanına asarım bıçak vs olunca peçeteye sarıp bantlıyordum ama plastik şişe de çok mantıklı çok iyi oldu söylediğin.
(451 puan) tarafından
Bi daha bende ayrıstırıcam canım dikkat edilmesi gereken bir konu
0 oy
tarafından
Ay gerçekten mi inan iyiki soyledn bende oyle yaparm artk
(451 puan) tarafından
Dikkat edilmesi gereken bi konu daha önceden farketseydim keşke diye üzüldüm. Ya keske her yerde ayrı ayrı çöp atılsa insanlar ona göre alışır evinde ayırmaya

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 837 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
28 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu