0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlarbenim burnumun damarında çatlaklık var kanıyor ara sıra bunun için devlet ücretsiz ameliyat yapar mi yaparsa ister Sm estetik de yapar mi

5 Cevaplar

0 oy
(5,292 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Estetik yapmazlar
(11 puan) tarafından
Belli bi para karşılığında yaparlar bnce ya
(5,292 puan) tarafından
Hayır yapmıyorlar :) kaynım burnundaki et için gitti bir de düzeltin dedi doktor kabul etmedi o yüzden özelde yaptırdı
(1,811 puan) tarafından
Yapıyorlar ben yaptım
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Kız estetik olamaya bahane arıyorsun sanki :))
0 oy
(410 puan) tarafından

Şurada durim bakım :D

0 oy
tarafından
Ameliyat eder ama Estetik pek sanmıyorum. Annem Samatya hastanesinde burun ameliyatı oldu içinde tampon unutmuşlardı sonra onu aldırmaya gitmişti tekrardan. Devlete güvenmiyorum 
(11 puan) tarafından
Benim kuzenim de devlette oldu burnu benimkiden daha kötüydü çok güzel yaptilar
tarafından
Hımmmmmmmmmmm
(6,121 puan) tarafından
Devlette normal hastaneden daha uyguna  yaparlar estetik doktoruna dusmek lazim. Benim istedigim doktor hep takip ederim meger devletteymis. Lutfi kirdar evimin arka caddesinde. Adam post atmis lutfikirdara veda diye oyle haberim oldu devletteymis. Bilsem hemen giderdim revizyon olmam gerek benim ilk amelyati 2012 de oldum sora evlen coluk cck emzirme ikinci cck emzirme falan derken. 11 senedir revizyon olacam
Ucu dusuk bir kanat da coktu burnumda. Simdi istedigim o doktor kendi klinigini acti normal 35 bin revizyon 45 bin tl den baslar dedi  dmden konustuk . Devlet hastanesinde olmus olsa gtmis olsam cok daha uyguna yapardi
tarafından
Aynen. Özel yer açınca kendine fiyatta da oynama oluyor baya. Ben de 2014 senesinde özelde burun ameliyatı oldum burnum kırılmıştı burnumu tıkayan bir parça vardı adını tam hatırlamıyorum onu aldılar 3 sene sonra yine aynı sorunla gittim ameliyat olman lazım diğer burnunda var baş ağrısı yapabilir rahat nefes alamazsın dediler o zaman bu zamandır nefes almıyorum şükür :):) bu sefer olursam estetikte olurum belki
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Benim burnumda et vardı nefes alamıyordum  devlette  ameliyat oldum hiç para vermedim galiba estetik olanlardan  para alınıyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
3 cevap 183 göst.
22 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
15 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.

410,059 soru

12,329,336 cevap

39,180 kullanıcı

Kategoriler

...