0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (1,016 puan) tarafından
Kızlar nerede başlıyorsunuz temizliğe temizlik püf noktaları nelerdir  gün içinde yaptığıniz temizlik  nedir

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Beklememek en büyük püf nokta bence devamlı elimde bez bi yerleri siliyorum temizliyorum koşturuyorum devamlı temizlik gibi terapi veren bişey yok 
-Reklam-
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Once daginikligi toplar supurmeye baslarim kizim bi yandan geri dagitir derken temizlik biter :)) haha saka bi yana paldir kuldur yapiyorum mecbur. Bazen toz almam vileda yapmam sadece supurur gecerim cocukla cok zor hepsini tam yapmak 
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Evin düzenli olacak dağınık ev düzensiz ev ne kadar temiz olursa olsub görüntü olarak hep sanki pis gibi durur kalkar kalmaz yatagimin carsafini çırpar yada süpürürüm yatak odami toplar çıkarım sinrasi mutfağa girerim bulaşıklar falan varsa hallederim sonrası süpürur paspas yaparım toz alırım  WC banyo temizlerim günlük genel temizliğim bu benim 
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Ben mutfaktan başlarım sonra odaları düzenlerim atilacaklari çöpe yikanacaklari makinaya soyle bi koltukların üstünü altını süpürür bazıları kaldırıp tozunu alırım evi supurdukten sonra dip bucak tuvalet banyoya giriyorum ondan sonra toz alma vileda yapıp bitiriyorum 
0 oy
tarafından
Mutfak dolaplarına bulaşık Makinesi tableti sirke ve limon tuzu harika oluyor 
0 oy
(2,642 puan) tarafından
Temizlige yatağımi ve yatak odamı toplayip odaların pencerelerini açmakla basliyorum. Temizlik hissi veriyor hava:) sonra dağınıklığı topla süpür öyle gidiyor
0 oy
tarafından
Dağınıklığı topla bütün odaların daha sonra tuvaleti banyoyu çamaşır suyu döküyorum köpüklü bekletiyorum o arada süpürme işini yapıyorum ardından da yerleri siliyorum sonra tuvalet banyoyu yıkıyorum en son mutfak hallediyorum bitiyor 
0 oy
(1,661 puan) tarafından

Ay direk evi atese ver :Dozman püf noktasini bulursun :D 

0 oy
(7,444 puan) tarafından
Ya Allah bismillah diyip dalıyorum taktik maktik yok topla supur WC banyo temizle toz al viledala tamamdır  
0 oy
(6,940 puan) tarafından
Ben önce mutfağı temizliyorum ondan sonrasi kolay gibi geliyor canım da temizlik arasını çok açmamak lazım 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Her gün ev süpürürm tozları gördükçe alırım haftada 2 falan, banyo tuvalet temizliği önemli arada mutfak beziyle kapakları geçerim 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 68 göst.
+2 oy
10 cevap 165 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.

411,137 soru

12,375,383 cevap

42,788 kullanıcı