0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım gündüz emmiyor kestim akşam uyuturkdnde YouTubeden dua açıyorum kucağımda sallayip uyuyor ama gece uyaniyor emmek istiyor su veriyorum içmiyor ağlıyor baya şiddetli bir şekilde birde uyaniyor üçe kadar uyumuyor tam uyuyucak yine ağlıyor bende emziriyorum bir defa sadece iki gündür kesmeye çalışıyorum ama yapamıyorum nasıl yapacam sizler nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz süt mama içmiyor dün gece süt vermek istedim içmedi ayrani çok seviyor acaba ayranlami denesem 

1 cevap

0 oy
tarafından
Canım ben bu konuyu araştırdım kızım şuan 1 yaşına girecek insallah bende 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum  ama şimdiden araştırıyorum. Öncelikle uyutmadan önce karnının tok olduğundan emin olman gerek . Sonra imkanin varsa babadan yardım al bu süreçte uyandiginda o yanına gitsin yavrum annen uyuyor şuan desin o pispislasin  her uyandiginda o gidecek ama bir anda keseceksin emzirmeye tamam bi kerede emzireyim  demiceksin 1 hafta ya kadar düzen aliyor diyo uzmanlar.  Birde yavaş yavaş kesme var o uzun sürüyormuş.  Bir ağladığında emzirip bir ağladığında  emzirmeme  gibi

Eşin yardım etmezse bu süreçte tek basinaysan  bir anda emzirmeye kes su  icirmeyi  dene icmesse  sen pispisla  bir kaç gün zorlar saatlerce uyumaz belki  hizli  çözüm buymuş  canim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 192 göst.
8 Aralık 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubra2551 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 281 göst.
0 oy
6 cevap 368 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde ❣️Oğluşunun meleği❣️ (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 643 göst.
12 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,342 soru

24,530,083 cevap

359,934 kullanıcı

...