0 oy
201 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (829 puan) tarafından
Hanımlar merhabalar ben ilk kızımda kaynanamin alt katında oturuyordum herseyime karışır eşimin aklına girip birşey aldırmadı hiç kızıma doğru dürüst birşey almadım iki hastane çıkışı seti hediye geldi arkadaşlarimdan onlarla idare ettim annem bebek çeyizini getiresiye kadar o yüzden çok bilgim yok alamadığım için bebeğim erkek cinsiyeti nasipse yapacam ne annem sağolsun elinden gelenin fazlasını alıp getirecek ama eşim başka çocuk düşünmüyoruz bu son dedi ve kızımda çok şey içimde ukte kaldığı için bunda öyle olsun istemiyorum kıyafet, zibinlar vs ne kadsr almam gerekir tulumlar kullanışlı olur mu fikirlerinize ihtiyacım var 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğum ne zaman insallah
(829 puan) tarafından
Doğum nasipse temmuz başı
(2,548 puan) tarafından
bol bol zıbın al o zaman tulum tarzı şeyler çok rahat oluyo benim bebisimde ağustosta doğmuştu sağ saglim kucağına alırsın inşallah
(829 puan) tarafından
Doğru diyorsunuz öyle yapayım ben o zaman teşekkür ederim
tarafından
3 4 tane uzun kollu 0.3 zibin al ilk ay bağışıklığı dolayısıyla çok az giyecek zaten gerisini bolca 3.6 ay 0 kol zibin al yazın çok lazım olcak hastane çıkışıni tek set alman yeterli fakat gerisinde ne almak istersen 0.3 değil 3.6 aylik ve uzeri al mutlaka çok çabuk büyüyorlar
(829 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,548 puan) tarafından
kaç ay var doguma
(829 puan) tarafından
Uygulamaya göre 78 gün var
0 oy
tarafından
Zıbın çok lazım oluyor biz tulumlarda daha rahat ettik alttan çıtçıtlı olanlar altlı üstlü takım alırsanda yumuşak rahat kumaş tercih etmelisin
(829 puan) tarafından
Teşekkür ederim bol bol zıbın alayım yenidoğan 6 aylık 9 aylık olmak üzere
tarafından
Aynen ben 12 aya kadar almış tım indirimde buldukça alırım hala hshshsh

Rica ederim sağlıkla doğsun
(829 puan) tarafından
Bende uygun buldukça alırım yavaş yavaş inşallah eşim çalışmıyor param oldukça alıp kenara koyarım
tarafından
İyi yapıyor sun ☺️
(829 puan) tarafından
Aynen öyle valla canım
0 oy
tarafından
Aslında internete hamilelik listesi yazınca cikiyor
(829 puan) tarafından
Onlara da bakayım ben fikir almış olurum

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 404 göst.
0 oy
3 cevap 239 göst.
0 oy
5 cevap 206 göst.
25 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Seymaipek (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,245 göst.
20 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur89 (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,146 soru

24,381,598 cevap

348,769 kullanıcı

...