Kızlar eşimle ilgili yazmıştım günler önce telefonunda Instagram ve azar yükleyip silmiş diye o gün bağırıp çağırıp evden gitmişti aynı gün gelmedi eve ertesi gün sabaha karşı geldi zil zurna sarhoştu benim annem babam vefat etti ondan başka kimsem yoktu zaten bunuda söylemiştim bana hayatımda başkası olsa ne yapacaksın lan dedi bende sarhos tatsızlık çıkmasın diye hiç bisey yapmıcam dedim sonra yapamazsın zaten benden başka kimin var senin dedi doğru söylüyosun dedim sonra erkek adam da yalan olmaz açık olcam başkası var hayatımda eve gelmediğim gün onun yanındaydım onu bilmem ne yaptım falan dedi sapıkça konuştu kızlar keske ölseydim dedim Allah öyle bi kuvvet verdi ki o laflara ağzımı açıp tek bisey demedim belki ağır konuşsam öldürürdü beni o kafayla doğru kimsem yok gidecek köpek kulübem dahi yok ama namusum şerefim bi ağırlığım var o kadar şeye rağmen evli kalamam boşanmaya karar verdim bunu eşimle konuşamadım daha ama yapamam artık bana dua edin nolur Allah bi kapı açsın 6 aylık oğlum var