Kızlar 3 gündür canım balık istiyordu eşim de işten Geç çıktığı için bn gittim aldım kndim o gelmeden kızartım yedim oda bn bugün de geç geliyorum dedi akşam birde annesine gitcez koyden nenesi geldiği için nyse saat 9 oldu geliyorum diye mesaj attı bnde tepsiye dizmistim zaten gelincede tavanin altını açarım diye düşündüm Ebe gldi ee yemek niye hazir değil ne yptin bu saate kadar elinden telefon eksik olmuyor ki demeye başladi o sinirle fazla yağ koyup balık yağlı olmuş bu ne yağ basmissin yağı demeye başladı bnde yeme o zaman blki annen dha güzel lerini yapmıştır dedim çünkü ondan önceki gün yemeği isittim hazırladım burda yemedi annm çok güzel yemekler yapmıştır şimdi bn or da yerim dedi bnde inşallah yoktur dedim ve bi zikkim bile yoktu o gün yine kalkıp bn tost yapmıştım dünde blki balığı begenmezsin annenin orda güzel yemek vardır diye pişirmedim dedim sonradan..nyse çıktık yolda sana telefon alicaktim vazgeçtim dedi niye ddim yine telefonla çok oynayıp eve gelince o telefonu Kırarım diye dedi bni aldı bi sinir whatsap falan sildim arasa acmicam sizce haklı miyim yaa sabah da birsey olmamış gibi öptü gitti hiç yüz vermedim