0 oy
852 göst.
Diğer kategorisinde (2,864 puan) tarafından
Az önce dedim kızıma çorba ısıtıp yedireyim kızımda başka kaşık aldı güya kendi yiyecekmis üzerine döktü bende sinirlendim bağırıp kaşığı çektim lavabonun içine attım eşim geldi beni itler gibi yaptı. Snra kendi ilgilendi. Yine kızım kaşıkla kendi yemeye çalışınca eşimde sinirlendi ddi evlilik bana göre değilmis ben niye evlendim ki snnle değil snn için demiyorum dedi bana hiç evliliği dusunmeyeceketim başkası bile olsaydı..bendd hiç bişe söylemedim.snrsys erteledim yarın ona watshaptan ne yazayım içine otursun

22 Cevaplar

0 oy
(2,401 puan) tarafından
Ben kayın validem ile birlikte kalıyorum kızımın ek gıda döneminde evi getirdigi hali görsen kriz gecirirsin herhalde buna rağmen kayın validem o çocuk neden öyle yapıyor yapmasın izin verme demek yerine yesin de kirletsin karışma döksün alışsın derdi halende öyleyiz yesin döksün toplanır yıkanır önemli olan o anı eglenceli hale getirmek zaman geçtikten sonra hatırlayıp gülmek adı üstünde çocuk bilse öyle yapmaz zaten eşin de fevri davranmıştır üsteleme bence 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,487 göst.
25 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mavissss93 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 610 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 99 göst.
6 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 346 göst.

410,725 soru

12,358,356 cevap

41,253 kullanıcı

Kategoriler