0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (1,245 puan) tarafından
Kızlar yengem 5 aylık hamile ve erkek kardeşimin sma taşicisi oldugunu öğrendik yengemle kardeşim hastande genetik test yapacaklar bide detaylı ultrason yapacak yengemin karnında sıvı alıp test yapacaklar başina böyle gelen varmı lütfen dua edin testler temiz çiksin çok üzüldüm ya

5 Cevaplar

0 oy
(1,644 puan) tarafından
İnş testler temiz çıkar 
(1,245 puan) tarafından
İnşalah ya çok üzgünüm
(1,644 puan) tarafından
İhmal etmeyin canım hep kontrol altında olsunlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşallah temiz cikar sonuçları bundan sonra doğal yolla çocuk sahibi olmasınlar sakın ancak tüp bebekle olursa sağlıklı çocukları olur tabi inşallah bunlara gerek kalmaz
tarafından
İnşallah temiz çıkar kardesinde yeğeninde bu sancılı ve stresli süreçlere gerek kalmaz
(1,245 puan) tarafından
Sonuçlar çikmiş canım baba tek taşiyici olduğu için fazla bir risk yokmuş çok şükür
tarafından
Ayy insallah bebektede Bi sorun çıkmazda sağlıkla dünyaya gelir
(1,245 puan) tarafından
Sağol inşlah bebek erkek miş ve 21 haftalık çok gelişmemiş 300 Gr  ve başında bir kaç kist var doktor 8 . Aya kadar geçer demiş
tarafından
İnşallah sağlıkla geçer ve dünyaya gelir ama ağabeyine ve yengene söyle bidaha cocuk sahibi olmaya kalkmasinlar sakın doğal yoldan olmasinlar yani ancak tüp bebekle olmalı ki ağabeyinin geni bebeğe gecmesin o acı şeyleri yasamasin
0 oy
(1,322 puan) tarafından

İnşallah minik sağlıklıdır. Hem anne hem baba taşıyıcı olması gerekiyor sanırım. Anne karnında belli olduğunu bilmiyordum. Çok geçmiş olsun :ermm:

tarafından
Yok tek babada oluncada oluyot
(1,245 puan) tarafından
Bende bilmiyorumdum yeni duydum baba tek taşiyici lutfen bol bol dua edin
(1,322 puan) tarafından
Tek baba taşıyıcı olunca da mi oluyor bilmiyordum inşallah iyidir Allah sağlık versin
(1,245 puan) tarafından
Baba tek taşıyıcı olduğu için fazla bir risk yokmuş
0 oy
tarafından
İnşallah sağlıklı doğar bebiş sağlıklı olur kardeşinin taşıyıcı olduğunu nasıl bildi doktorlar yani ne sebeble şüphe duyup kanlara bakıldıki kardeşinin canım 
(1,245 puan) tarafından
Canım kardesim 7 ay önce evlendi sağlık ocağında kan vermişlerdi evlilik için sağlık raporu için o zaman doktor temiž demiş ti yengem hamile kaldı arada baya zaman geçti ve sağlık ocağında arayıp demişler onları onları doktorlara yönlerdirmişler öyle oğrendiler
tarafından
Hadi ya geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı olur bebiş  ikiside taşıyıcı olması gerekiyor diye biliyorum
(1,245 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun sonuçlar cikmiş baba tek taşıyıcı olduğu için fazla risk yokmuş
0 oy
(359 puan) tarafından
İnşallah temiz çıkar 
(1,245 puan) tarafından
Sağol inşlah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 354 göst.
6 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde nidakuz (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 386 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,056 puan) tarafından soruldu