0 oy
997 göst.
Diğer kategorisinde (2,770 puan) tarafından
Bugun organ taramasi vardi sehire gittim esimle kayinbabamla normal de kayinbabam gelmicekti arabada onun zaten biz kaza yapariz diye yanimizda geldi yollar buz tutmus kizlar varya 70 kilametre hastaneyle ev 2 saat suruyor yol boyunca 8 tane kaza olmus cok sisiliydi hava neyse ben burayi geciyorum hastaneye gittik geldik eve kaynanayla altli ustlu oturuyoruz eve bi girdim kaynana bagiriyor icerden qllah belani versin nende hastayim beni nie goturmuyon diye agliyor eşim sinirlendi esra kadin doguma gitti senin ne isin var bu yasta diye tartismaya basladilar benim kaynananin agzindan benim esrada ne eksiğim var kelimesi cikti kadin resmen beni kiskaniyor :D gelmis kac yasina hüngur hungur agliyor kendini yırtiyor bende gircem ultrasona diye

25 Cevaplar

0 oy
(497 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ahahah bende gircem ultrasona mi :D

-Reklam-
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Ahahaha yeminle hiç gülesim yoktu ya kadın çıldırmış olmalı :D
0 oy
tarafından
Ajahahahh kız ne tuhafmış:)) götürün yarın girsin oda hevesini alsın sevindirin çocuğu
(2,770 puan) tarafından
Haftaya persembe eşimin diş randevusu var onuda goturcez bakalim :D
tarafından
Gezdirin hastane hastane:))
0 oy
(466 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin tövbeler olsun :)) iyi değil bence durumu
(2,770 puan) tarafından
Aminn banada sabir versin rabbim
(466 puan) tarafından
Amin canm vla bir tuhaflar
0 oy
tarafından
Hay Allahım ya hiç gülesim yoktu :D benim kaynanam da inadına o kadar çok gitme kızım doktora ben hiç gitmeden 7 tane doğurdum hepsi de sağlıklı oldu çok şükür diyo 
(2,770 puan) tarafından
Benimkide diyodu baslarda simdi 22 haftalik oldum bakti hic dinlemiyor esim goturuyor bu sefer oda gelmek icin hersey yapiyor bu yaptigi bir degil iki degil ama bu sefer agzinda benim esradan ne eksigim var kelimesi cikti gulmekten öldum
(7,935 puan) tarafından
Eksiği var tabi karnında çocuğu yok :-)
(2,770 puan) tarafından
Ayy ben daha kendime hakim olamiyorum gulmekten
tarafından
Ay Allahım ya resmen cahillik hadi hasta olsa neyse de :D
0 oy
tarafından

Hahahaha hiç güleceğim yoktu cnm Allah da seni güldürsün :D

(2,770 puan) tarafından
Aminn canim amin ben boyle seyler basima geldikce paylasirim gulmek icin
0 oy
tarafından

Hahahaha ay tövbeler olsun:D

(2,770 puan) tarafından
Ahh ahh senki ben tutuyom onu yapsin cocuk gelsin benle
tarafından
Tabi canim beraber doğurursunuz ☺ ne isi var ki ultrasonda. Bu sana kıskançlıktan cocuk da yapar kiz☺
(2,770 puan) tarafından
Olursa şasmam 12 tane cocugu var hepside yasiyor
tarafından
Hay masallah.
0 oy
(5,913 puan) tarafından

Haha oda mi gircekmis ultrasyona hahaaaaaa :D:D:D

(2,770 puan) tarafından
Hee onun ne eksigi var gelsin iste demi ama iste cocuk yok karninda
(5,913 puan) tarafından
Tobe yarabbim gulermisin aglarmisin Allah akil fikir versin ne diyim :D
0 oy
(69 puan) tarafından
Ultrason a mı girecekmiş  kafayı yemişler ya
(2,770 puan) tarafından
Ayy o gun kanamam oldu acile gittim oda diyorki benimde disim kaniyor bende gelcem benle yarisiyor
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Bir anda ananemi gördüm oda öyle yapıyor dayımlar eşlerine birşey yapsın o da istiyor :D

(2,770 puan) tarafından
Aynen anneannemde oyleydi onun yuzunden dayimla yengem bosandi olan ona oldu oglu simdi evlenmeye kadin bulamiyor hergun kavga ediyorlar
(14,062 puan) tarafından
Benim ananem de boşan diyor dayımlara  sanki bu yaştan somra bir ara da durabilecekler
Valla işte tam kaynana bunlar :)
0 oy
(7,935 puan) tarafından

Kafayı yemiş yada ilgi istiyor önce psikoloğa götürün bence :D

(2,770 puan) tarafından
Valla hastane girisi acil acilden baslicaz haftaya persembe dis kafa cerrahi kalp gogus kadin hastaliklari dolastircaz hepsini
0 oy
(738 puan) tarafından
Ruh hastası falan mı :Ddd
(2,770 puan) tarafından
Biraz sizofren gibi bisey oldu
(738 puan) tarafından
Benim kaynana gibi kiskanclarrr amann catlasnlar
0 oy
(1,374 puan) tarafından
Çü.şş yani afedersin de:)) Bu nasıl bi kafa be:)) Doğurunca napcak ki:))) 
(2,770 puan) tarafından
O zmanda emzirme yarisina falan girer benle
0 oy
(2,593 puan) tarafından

kızzz kadının canı ultrason çekmişş sende yanii yazıktır ya :D ay hiç güleceğim yoktu ya 

(2,770 puan) tarafından
12 tane cocuk dogurmus gideydi
(2,593 puan) tarafından
vallahi hiç güleceğim yoktu insan ultrasona giremedi diye ağlar mı ya koskoca kadın şaka gibi ya çok canı çekmiş bir götürün de sonra bebeğinde ultrason makinesinin izi olmasın :D
0 oy
(207 puan) tarafından

benim kaynana olsa bu havada o yolda gitme nolur nolmaz der seninki bende bende diyo :D yani tabi kismanmaktan  bisey düşünemiyor 

(2,770 puan) tarafından
Ya yolda kazalar olmus hepside tir kaza yapmis demiyor sag salim gittiniz geldiniz diye agliyor nasil goz yasi dokuyor beni niye goturmuyorsun diye
(207 puan) tarafından
tövbe tövbee ee nasıl sakinlesti
(2,770 puan) tarafından
Esim 3 de ise gitti oda sustu simdi obur oglu geldi o ona randevu aliyor bu oglu da benim kardesle evli hem onla hem benle yarisiyor
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Kaynanalarin sorunlarinin ne oldugu okudugum postlardan yola cikarak soyluyorum az cok belli oldu. Gelinlerini deli gibi kiskaniyorlar. Istisnalar vardir tabi :)
(2,770 puan) tarafından
Eh bazi istisnalar vardir ben bi yere giderim oda gelir bi poset meyve getiririm elime bi tane alirim o elimdekini ister önundeki posettekileri yemez oyle bir kadin
(1,555 puan) tarafından
Seninki cok belli edenlerden demek ki ya sinsileri ne olacak :D
0 oy
tarafından

Aslında seni kıskanmıyor ilgi istiyor ah kaynanalar yok mu bi kaşık suda boğasım geliyor ama işte lanet olsun şeytana kocalarımızın annesi bi de günaha giricem diye yapamıyorum yoksa varya neler yapardım onlara ☺boşver kız sen kafaya takma çatır çatır çatlasın :D

(2,770 puan) tarafından
Ya o degilde kizi 14 yasinda facebook acmis daha yasi kucuk gozu disarda esim gilde doğulu töre falan var ben bunu yakaladim zaten esimin sayfasina girip bakmis cikmis bildirim geldi profilinize giris yapti diye esime dedim kim bu diye bakti konumdan bizim ev cikti baktik kaynanamin telefonuna facebook ondan acilmis herneyse esim sordu neden bizden habersiz boyle bisey yaptin diye gorumcemde diyorki esra acmistir onu yalan soyluyor ben asla kimsenin telefonunu ellemem esimde biliyor benle yüzlesti benim ustume atti sucu ben telefonun icini disini bilirim ne zaman ne yapmis bulurum saatine göre baktik gece girmis o saatte ben esimle misafirlikteydim kaynanada eşin alistirdi telefona diyor
tarafından
Yazık valla iftira çok kötü kocan sana inandıktan sonra gerisi boş
(2,770 puan) tarafından
Esim biliyor beni telefonda anlamiycagim sey yok telefon ustunden kimse idtira atamaz esimde telefonda bisey yapmaz zaten biliyor herseyi cikartcagimi
0 oy
tarafından
Sürahi hanımın kardeşi olmasın senin kaynana
(2,770 puan) tarafından
Ayy ne izlerdim onu da o daha iyi ya gene hem ogluna hem gelinine cektiriyor benimki sadice benle ablama obur gelinleri bas tacı
0 oy
tarafından
Kaynanan poliklinik gezmeyi sewiyor herhalde bi gidin de kadin dogumcu fircalasin ztn dewlet hastanesi yogun oluyor heleki kadin dogum pol daha bi yogun bu curcunada senle mi ugrascam die bi fircalasin doktor :)
(2,770 puan) tarafından
Benim doktor erkek cok iyi birisi ama sekreteri tersliyor benim kaynanayi gotursem suram agriyor buram agriyor der adamin basinin etini yer adam deli olur
tarafından
Bnm doktor da erkekti hatta cok da iyi birisiydi ama cok yogun oldugu gunlerde felan hamileyken bile ultrasona apar topar bakip cikartiyodu hadi bak kapi önü dolu felan diyodu resmen sepet hawasi yapiyodu :))) ay aklima geldi de bigun baska doktora gtmistm bnmki izindeydi bana sey demisti ay buraya da hep hamileler geliyo skldm wala demisti sanki kadin doguma göz muayenesi isteyen gelcek:D
(2,770 puan) tarafından
Benim eski doktorumda gebelikten dolayi yuksek tansiyonum basladi bana dioki tansiyon bi hastalik degildir dahiliyeye gitmen lazim diye dahiliyede gebe kadinlarin tansiyonunu izliyoedu zaten
tarafından
Ilgincler wala yaa
0 oy
tarafından

Haha hic gulesim yoktu:DSanki sinemaya gitmissinde benide götürün dio;)Hay Allahim sen ne dedin cok merak ettim canm;)

(2,770 puan) tarafından
Ben konusmuyorumki telefonla oynuyor gibi yapiyorum esimin yaninda iyi gelin oluyorum esim işe gittimi laf soylettirmem esimde hep beni eziyor saniyor kiziyor ona
tarafından
Fena gelinnnn:)Aynı ben:)Hic esim yokken cevap vermem sonra esime solerim solediklerini.Genelde tek kalmamaya calisiom kaplan kocam hemen onüme gecer laf soletmez bana zaten:)

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 219 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ftmaa (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 257 göst.
8 Nisan 2024 Aile kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 704 göst.
26 Ağustos 2022 Aile kategorisinde garipkus9 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
70 cevap 1,115 göst.