0 oy
457 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,488 puan) tarafından
Birkaç gündür bizde kalıyor. Kendisi yemekleri aşırı sulu yapar ben de hiç sevmem . Ben de suyunu çektiririm yemeğin bana öylesi güzel geliyor çünkü. Baktım mutfağa girmiş hiç ses etmeden yemek pişerken  bir bardak su koydu tencereye. Bana sorması gerekmez miydi. Ben onun evindeyken yemeğe tuz koyacaksam bile soruyorum yani hiç karışmıyorum yaptığı yemeklere. Mutfakta ben yemek olsun başka bişey olsun yaparken birinin müdahale etmesinden rahatsız oluyorum bekarken de öyleydim. Sinir oluyorum biri karışırsa al sen yap diyorum 

14 Cevaplar

+8 oy
(134,009 puan) tarafından
sinir olma al bi somun ekmek bandir ye yaa hayati zehir etmeyin kendinize az ano yasa tadini cikar herseyde olumsuz dusunme
(2,219 puan) tarafından
Al bir artı benden sana
(264 puan) tarafından
Şükür mantıklı bir yorum buldum ++++
(134,009 puan) tarafından
tesekkurler ☺️
(1,206 puan) tarafından
Aynen öyle ya kadın yemek yapıyor sana sormasımı lazım
-Reklam-
+2 oy
(264 puan) tarafından

Abartmasan mı acaba :wassat:   kadın evine misafir gelmiş kendi damak tadına göre değil de ona göre yapsan daha iyi olmaz mı yada orta yapsan ikinizede uyacak bir şekilde. Yazık ben kadına üzüldüm valla gizlice su koymuş demek ki yaptığın şekilde yiyemiyor 

(2,488 puan) tarafından
O yemeklerini bana göre ayarlamiyor ama
 Sevmedigimi bildiği yemeği yapıyor her gittiğimde
(264 puan) tarafından
Gitme o zaman sende nasıl içten pazarlıklı bir aile yapınız var böyle
+1 oy
tarafından

Abartmakta kaçıncı seviye bu :-):-)

Kız Pakize yine sen ve tuhaf postların kullanıcı ismine bakmadan yorum yaptım ilk yanlış anlama ama gerçekten psoklojik sorunların mı var senin 
0 oy
tarafından
Adı üstünde kaynana sever gelinleri sinir etmeyi sjsjsj kendi evi sanmış belli 
0 oy
(7,244 puan) tarafından

Gözünün üstünde niye kaş var hesabı :angel:

tarafından
Aynen öyle gulooo
(7,244 puan) tarafından
Adı kaynana çünkü:D
tarafından
Aynen asko sjsj

Kız ben ferace bakıyorum nerden alabilirim
(7,244 puan) tarafından
Instagram da ipekstil diye bir sayfa var oraya bak güzel tam tesettüre uygun feraceler var
0 oy
tarafından
Koysun dünyanın sonu mu ne olacak bir bardak sudan kaynanin hatırı değil eşinin hatırına sonuçta öyle düşün 
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Zehir mı atmiş su atmiş. Ay gerçekten bazen çok tuhafsınız ya. 2 gün idare ediver nolcak. 
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Bir kaç gündür Sendeyse eğer pişen yemekten kendine ufak Bi tava ya da tencerede ayır, öteki yemeğe de karışma. Oğluyla yesinler. Sen kendi yemeğinin tadını çıkar. 
0 oy
(4,961 puan) tarafından
Boşver canım küçük bir şey ya takma kafana değmez çünkü 
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Arsiz işte bitek kendini düşünüyor, yerken ayy hiç sevmem zorla yiyorum falan de
0 oy
tarafından
Ben kötü birşey görmedim sen tabağına susuz koyarsın sulu seviyor muş işte bende sen gibi susuz severim Kaynanamlar sulu sever onlar gelince şükür yaparım 
(2,488 puan) tarafından
Ama ben onun evinde onun yemeğine karismiyorum
tarafından
Karış sende sonuçta gelinsin ben kaynanama yemeğe de karışırım temizliğe de karışım birşey demez
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Ay kusura bakma ama abartmissin yanj ne olacak su koyduysa allah sizin gibilere dert vermesin 
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Bence normaldir kedisi belki yiyemiyordur sonuçta misafirdir bişey olmaz ama sen ben ona küçügim sevmiyorum onu doyorsan normal hareketinde zoruna gider sende başka bişey ye 
0 oy
tarafından
Eğer iyi Anlaşıyorsanız aranızda anne kız ilişkisi gibi bir ilişki varsa sesini çıkarma ne olacak bu bir sorun değil ki zaten kendi evine gidince rahatlarsın bazı şeyler göz ardı edilmeli

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 255 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 993 göst.
15 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 575 göst.
23 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 338 göst.