Canım benim belkide bana düşmez ama fikir yürütmek istedim... Emin ol ki erkekler bizim çevremizi bizden daha iyi biliyorlar kim iyi kim kötü daha iyi anlıyorlar... eger dışarı çıkmanı istüemiyorsa demek ki var bi bildiği... şimdi Ben sana kendimi anlatayım bak hangimiz daha iyiyiz
18 yaşımda eşimle severek kaçtık benim ailem basqa sehirdeler bir ay sonra düğünümüz oldu ailede 3 kişiyiz kaynanam eşim ve ben... temmuzda düğünümüz oldu şubatda eşim rusyaya çalışmaya gitti hemde ben hamileyken şimdi de orada bu yılın temmuzunda bebeğimiz olacak o zaman eşim gelicek ama sora gidecek yenidən... ben de aynı senin gibiyim ama birazcık fark var bak senin bebeğin var yanında onunla teselli bula biliyorsun eşin işine gidib yine eve geliyo onu karşılama şansın var... ama ben tüm gün evde yalnız oliyorum kaynanam çalışıyo eşim yanımda değil hatta evden dışarı bile çıkmıyorum, sosyal medya desen hiç yok eşim izin vermiyo indirmeme aslında telefon bile kendimin deil kaynanamın telefonunu kullanıyorum bak sen annenlere kaynanlara markete bakkala gide biliyosun en azından yada eşinle arada da olsa dışarı çıkıyosun ama ben bunları yapamıyorum. .. gel gör ki tüm bunlara rağmen eşimi çok seviyorum. Çünkü benim için neyin iyi neyin kötü olduğunu o daha iyi bilir sen de dediklerimi düşün hayatına şükr et Vallahi diyorum... hayattan zevk almaya öyret kendini inan çok işe yarayacak ve sakın tüm bunlar için ayrılmayı düşünme lütfen... arkadaş diyorsun ya inan ben seninle arkadaş bile ola bilirim yeterki üzülme hakiketen söylüyorum... umarım dediklərimi düşünürsünn