0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (753 puan) tarafından

İlk hamileligim 58 kiloyla hamile kaldım boyum uzun olduğu için çok zayıf duruyordum kendimi bildim bileli ama şimdi tos tosbiş bisey oldum aynaya baktıkça baska biri oldum gibi geliyor ödemde oldu şiştim iyice damar yolundan kan takviyesi felan aldım oda çok kilo yaptı bende şuan 79 kiloyum normal doğum olacak eğer son anda bir aksilik olmazsa direk kaç kilosu gider :(

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sıfir . Benim hiç gitmedi 
(5,399 puan) tarafından
Niye kız bebekte mi çıkmadı senden :D
tarafından
İnan hiç hiç hiç anlamadim. Doğum öncesi 87 idim.
Kızım 2700 doğdu. Doğum sonrası 85tim.
 Kızım 2 yaşinda halada 85 im
(5,399 puan) tarafından
Aaa spor yapsana günlük 10 bin adım evde bile olsa yürü, sabah akşam tarçınlı sade kahve iç. Yemeği de en aza indir hızlı hızlı zayıflarsin ve bol su
tarafından
İnan öyle çok yemek yemiyorum. Eşimde şaşırıyor. Biraz tiroidin var sanırım ondan. Anlamadım niye böyle oluyo
tarafından
Yuruyusede çıkıyoruz. Bisiklet kullanıyorum. Zaten kızım çok hareketli hep onun peşindeyim ama yok veremiyorum
Hatta burda doğum sonrası 10 kg birden verdim diyenlere sasiriyorum
(5,399 puan) tarafından
Tabi canim 10 kilo rahat gidiyor
tarafından
Niye bende gitmedi☺️
(5,399 puan) tarafından
Valla ben de şaşkınım  yemesen gider hele ki bisiklet kullanmak çok etkili. Demekki düzenli yapmıyorsun. Ben enson 83 kilodan sonra durdu ne alıyorum ne veriyorum. Dediğim gibi ysptim aç karınla yürüyüş 1 dilim ekmek tarçınlı kahve akşam yağsız ve 6 dan sonra bir lokma yemedim 1 ayda 8 kilo verdi.
tarafından
Ay yok bence metabolizmayla alakalı.
Arkadaşımla bir doğum yaotik sayılır aramızda 2 ay var kızi görsen bir deri bir kemik  kaldı.  Oylde bir güzel yiyorki. Ramazanda iftarda 1.5 pide yiyormuş. Sahurdada öyle. Ben pideyi bırak yemeklerimi bile düzgün yiyemedim. Ama hala aynı kilodayım.
Hadi şimdiki kilom neysede insan doğumdan sonra 5-6 kgsi gitmezmi. Gitmedi işte
-Reklam-
0 oy
(2,786 puan) tarafından
10 kilo.l gitti benim 6. Aya kadar 16 kilo verdim hiç bir şey de yapmadım eski kilomdaym
0 oy
(20,345 puan) tarafından
Ben 15 kg aldım. Doğumda 4 kg falan gitti. Yani çocuk çıktı sayılır sadece. 3200 doğdu. Ama sonradan 1 ay içinde toplamda 10 kg civarı gitti. Evde dura dura yiye yiye geri.aldim birazını 
0 oy
(18,166 puan) tarafından
Bende 57 ile hamile kaldım 82 ile doğurdum doğumdan sonra 10 kg gitti  1 seneye fazla kilolarım gitti 65 teyim 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Kiz ilk doğumdan sonra hemen gidiyo merak etme hele emxirdikce eriyon resmen cok tatli yeme tatli istedikçe hurma ye cnm meyve ye 
0 oy
(2,000 puan) tarafından
Bebek, suyu, plasenta, kan, ödem derken 10 kilo rahat 1 haftada gidiyor 
0 oy
tarafından
Ben max 3 ayda eski halime donmustum yani 50-51 kilo arasina hmilelikte de cok aldim 20 kilo almistim ona ragmen dogumdan sonra eridim bittim ressmen tabi ben asiri zayifligi sevmedigim icin hosnut degildim ,bunyene bagli yani 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Zaten bebegin kilosu suyu direk gidiyor bide ödem şişlik falan iniyor emzirdikcede eski kolona dönersin yediklerini de dikkat edersin 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,516 göst.
7 Mart 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Zeynep63 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.
0 oy
26 cevap 1,041 göst.
17 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miniminnaķ (3,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 355 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bebeko (199 puan) tarafından soruldu

412,320 soru

12,411,997 cevap

44,883 kullanıcı

Kategoriler

...