0 oy
186 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Hem normal hemde sezeryan için anne neler katmalı doğum çantasına, ilk gebeliğim (26 hafta) 

5 Cevaplar

0 oy
(6,701 puan) tarafından
Senin için = iki takım pijama ( 1 tane de alt eşofman koy) 

Emzirme sütyeni külot 2 takım koy külot 4 tane koy 

Çorap, terlik

Gece pedi yada kilit bez 

Kağıt havlu

Sezeryan olursan anesteziden kurtulmak için şekersiz Nescafe bitter çikolata falan

Kapaliysan yazma koy 

Bebek için= 10 lu hastane çıkışı 5 li hastane çıkışı

Baddaniye 

Bez  ıslak mendil

Emzik 
(6,701 puan) tarafından
Acele yazdım kız postu kapatma belki benim unuttuklarim vardır onları yazan olur
tarafından
Yok kız niye kapatayım
(3,081 puan) tarafından
Emzik hariç hepsini ben yazacaktım  :)) bazıları çok abartıyor sen tam ölçülü yazmışın.. gecen gördüm biri 5 tane 5 li altlı üstlü takım 2 tane hastane çıkışı 3 tane tulum koymuş bebeğe.. 6 tane battaniye felan
(6,701 puan) tarafından
Aynen bazıları sefere gider gibi çanta hazırlıyor sanki hastanede kalacağı en fazla 2 gün Allah'tan bı mani olmazsa tabi
(3,081 puan) tarafından
Ben genelde 1 gün duruyorum. Sabah 10 dan diğer gün 10 a kadar nasıl bir tesadüf bilmiyorum ama 3 doğum yaptım 3de aynı oldu :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından

:silly:Postum üste çıksın, 

:)Baska eklemek isteyen varmı, 

:DDoğum çantası hazırlıyorum. 

0 oy
(2,653 puan) tarafından
Post üste çıksın ben de çanta hazirlamadim bana da fikir olsun yaklaşık 30. Hafta
(2,653 puan) tarafından
Bu da iyiymis ;)
tarafından
Ohoooo ne meraksizsiniz böyle benim 27de tam kadro hazırdı çantam artik kapının önüne çıkardım bekliyorum :))))
tarafından
Ben 20 haftadan beri söyleniyorum hastane çıkışı ancak alındı, doğum çantası bilmem muslimi felan gelir gelmez elimle yikayip utuledim hazırladım bi heyecanla ama eksiklikler var tabi :)))
tarafından
Benim herseyim cinsiyeti belli olduğu zaman hazırdi sadece 27de hazirladim doktorlada belirledik ne lazım ne değil diye eksikler asla son ana kalmamali çünkü her an nolacagi belli olmuyor :))))
tarafından
Aynen haklısın
0 oy
tarafından
ANNE İÇİN

-2 pijama takımı

-emzirme sütyeni atleti

-terlik çorap

-el havlusu, pecete

-iç çamaşır ve çorap

-yazma

-hırka

-Pet

-içeçek ve yiyecek 

-gögüs pompası

- gögüs pedi

BEBEK İÇİN

✓Hastane çıkışı

✓yedek  kıyafet

✓3 tane zıbın

✓ağız mendili

✓battaniye

✓müslin örtü

✓bebek bezi

✓ ıslak mendil

✓pişik kremi 

✓çorap 

✓alt açma örtüsü 

✓puset

✓emzik, biberon 

✓çöp poşeti
tarafından
Bende bı hafta önce hazırladım çantayı canım agirlasmadan yapsan iyi olur kafan rahatlar. Göğüs pompası süt sağmak için ne olur ne olmaz diye benimde ilk gebelik tavsiye üzerine koydum bende puset de hastaneden çıkarken bebişi koymak için ama benimki puset değil ana kucağı varya çanta gibi onu aldım ben çöp poşeti de kirli kiyafetleri koymak için
(7,769 puan) tarafından
Göğüs pompasına gerek yok bence hastanede süt sağmak için elektiriklileri oluyor. Her yerde var mı bilemem tabikide
tarafından
Yani bilemedim hani göğüse temaslı oluyor ya kişisel bı ürün sonuçta belkide gerekmez ama yinede koydum ben çantama göğüs uçlarını da çıkarma da faydası olur mutlaka
(7,769 puan) tarafından
Onun için sana yeni uç veriyorlar canım onu takıp sagiyorsun. Olabilir tabi
(3,081 puan) tarafından
Biranne0 herkese yeni başlık takarlar canım
0 oy
tarafından

Post ACİL OLARAK yukarı çık :blink:

Artık tamamlamak istiyorum, normal, sezeryan aklınıza geleni yazarmısiniz 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 555 göst.
0 oy
14 cevap 268 göst.
18 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde H&S (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 67 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,733 cevap

37,313 kullanıcı

Kategoriler

...