Canım o bebeğin kilosu dur yani bütün kiloları anne almıyor ki bebeğin kilosu var suyu var plasentanın ağırlık var ve gogusler daha fazla süt doluyor ve ödem var gorunusunuzde 2kilo almış görüntüsü yoksa sıkıntı etmeyin bence
Ben 35 haftayım 6 kg aldim valla herşey yiyip içiyorum kilom iyi sizinki niye niye boyle
Sebze tuket karbonhidrat tuketme. Ara ogunlerinde meyve tuket aksam 8 den sonra meyve yeme sadece sekerini aliosun oda seker. Spor salonundaki diyetisyenim ole solemisti.
Birde ekmek yiceksen tam bigday ye hem 1 dilim bile yetio tok tutuyo tokluk hissi verio . Borde yemegi yavas ye cok cigne hizli yemk yemkte kilo yapar
Şeker de kilo yapıyor aslında yediğimiz herşey de şeker var yediğimiz masum sandığımız meyvede ama yemeden olmuyor Bende şaşkınım 15 haftalık hamileyim şuan 10 kilo aldım ne yapicam bilmiyorum
Her vücut farkli farkli cnm. Bende 36 haftaligim 5 kilo aldim ama basta cok bulantilarim oldu o yüzden
Bnde 20 kilo almıştm şimdi eski kilomdanda dusugum bence takma kafana son haftalarda sen kilo verisn çocuk kilo alır
ben 30 kilo almıştım hamileliğimde cnm :)
Ben nasıl verecem bu kiloyu bilmiyorum 64le hamile kaldım 91 kiloyumu 28 haftaligim daha doğuma kadar 200 olurum
Bu coook uzun bir liste olurdu kardesım.Söyleyecek çok sey var ama uygulamak zordur.Akısına bırak stres yapma bol su iç gunluk 3 lıtre ve bu suları yemek yemeden 15 dakıka önce 2 bardak iç.yemegınu tek tıp yeme porsıyon sınırı koy.Baklıyat yıyosan 5 6 kasık yanına bır kucuk kase yogurt bol salata seklınde ye.Ara ogun yap meyve yada kuruyemısle ama oncelerınde hep su kuralını uygula.Günlük hareket et mutlaka cık yürü hareket önemli.Yemege salcayı cok az koy yagı keza oyle zeytınyagı kullanmaya calıs.Ben dıyetım süresınce boyle yapmıstım uzman doktor kontrolunde 10 kılo verdım.ha verme sen ama almazsında en azından.Saglıklı dogumlar
1,489,454 soru
24,344,249 cevap
346,176 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın